Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy lassan érettségi? Hogy álltok a tanulással?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 16. 22:58
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

Matekból nem állok jól, pedig 90% körüli kellene.

Értem az anyagokat, aztán, ha érettségi feladatsort oldok, sose sikerül ötösre se. Még a második részek jobban mennek...

A magyartól és a töritől félek rendesen, bár ezekből már a 60% nagyon jó lenne.

De hogy kell készülni? :S

2012. ápr. 17. 19:08
 22/43 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerintem bőven elég, ha elolvasod a 4 könyvet, töriből megcsinálod a régebbieket, magyarból pedig átnézed a műelemzés lépéseit, műfajokat
2012. ápr. 17. 19:19
 23/43 anonim válasza:
Minden nap este megfogadom, hogy holnap elkezdek tanulni és sosem lesz belőle semmi:D Közép törim, magyarom és fizikám valamint emelt matekom lesz, közepekből 90%, emeltből 80%ot szeretnék. Nyelv a német ,de az előrehozottan meglett 91%osra :) Az a baj, hogy alig van már pár hetem, de én csak itt fetrengek az ágyamban. Hajjaj, nem tudom, mi lesz így velem :)
2012. ápr. 17. 20:08
 24/43 anonim ***** válasza:

ma 19:19

Ennyi bőven elég lenne. Csak ennek tizedére van időm. :)

2012. ápr. 17. 20:16
 25/43 anonim ***** válasza:

húha... már most vékonyfosásom van a gondolatától. :S Bioszból emeltezem, arra tanulgattam egész évben, de most a maradék időben még egyszer át kéne futni az egész követelményrendszert... nagyon sürget az idő. Kémiából közepezem, csak összehozok valahogy 80%-ot, több nem nagyon kell.

Magyar írásbelire nem készülök külön, de nem is félek tőle, mert imádok olvasni és elég tűrhető a helyesírásom/ fogalmazókészségem.

Matekból sík hülye vagyok, abból örülnék egy 3-masnak, de tökmind1, mert duplázásra játszom. (Magyarnak, kémiának, biosznak kell jól sikerülnie)

Törire még el se kezdtem készülni, nemtom mi lesz, majd feltalálom magam. xS

Angolból tavaly tettem előrehozottat, 93%-os lett (ami nekem bőven megfelel), legalább egy gonddal kevesebb.

2012. ápr. 17. 21:01
 26/43 anonim ***** válasza:

Már én is nagyon félek.

A két legkönnyebb nekem az angol és a matek lesz, mivel már a nyelvvizsgám megvan, plusz amúgy is reál beállítottságú vagyok. Amitől igazán félek, az a kémia és a biosz, mivel mindkettőből emeltezem. Min. 75-75% jó lenne, igaz én nem a duplázásra játszom, mivel jó jegyeim vannak és magyarból meg töriből sem vagyok sík hülye.

De hajjh, majdcsak lesz valahogy, a tanulást eddig nagyon nem vittem túlzásba.

2012. ápr. 17. 22:26
 27/43 anonim ***** válasza:

Emberek, nyugi!

Ettől mindenki mondjuk baromira szokott félni, de szinte semmiség az egész....

Az érettségit magát úgy rakják össze, hogy még egy szellemi fogyatékos is át tudjon menni rajta, igaz mondjuk ő nem olyan sok ponttal.

A kérdések nagy része már-már nevetségesen könnyű sok esetben, ha egyszer is átolvasta valaki az anyagot, akkor garantált a siker, ha tényleg készül rá, akkor garantált a 4-es, 5-ös szint is....

Szóval ne parázzatok!

(Egyetemen 1 db vizsga jóval nehezebb, mint az egész érettségi egyben. Tapasztalat. :) )

2012. ápr. 17. 22:29
 28/43 anonim ***** válasza:
Wow, orvosira készülsz? :)
2012. ápr. 17. 22:30
 29/43 anonim ***** válasza:
22:26-ostól kérdezem
2012. ápr. 17. 22:30
 30/43 anonim ***** válasza:
Nem egészen, gyógyszerészkarra :)
2012. ápr. 18. 21:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!