Mit szóltok hozzá, hogy lassan érettségi? Hogy álltok a tanulással?
Matekból nem állok jól, pedig 90% körüli kellene.
Értem az anyagokat, aztán, ha érettségi feladatsort oldok, sose sikerül ötösre se. Még a második részek jobban mennek...
A magyartól és a töritől félek rendesen, bár ezekből már a 60% nagyon jó lenne.
De hogy kell készülni? :S
ma 19:19
Ennyi bőven elég lenne. Csak ennek tizedére van időm. :)
húha... már most vékonyfosásom van a gondolatától. :S Bioszból emeltezem, arra tanulgattam egész évben, de most a maradék időben még egyszer át kéne futni az egész követelményrendszert... nagyon sürget az idő. Kémiából közepezem, csak összehozok valahogy 80%-ot, több nem nagyon kell.
Magyar írásbelire nem készülök külön, de nem is félek tőle, mert imádok olvasni és elég tűrhető a helyesírásom/ fogalmazókészségem.
Matekból sík hülye vagyok, abból örülnék egy 3-masnak, de tökmind1, mert duplázásra játszom. (Magyarnak, kémiának, biosznak kell jól sikerülnie)
Törire még el se kezdtem készülni, nemtom mi lesz, majd feltalálom magam. xS
Angolból tavaly tettem előrehozottat, 93%-os lett (ami nekem bőven megfelel), legalább egy gonddal kevesebb.
Már én is nagyon félek.
A két legkönnyebb nekem az angol és a matek lesz, mivel már a nyelvvizsgám megvan, plusz amúgy is reál beállítottságú vagyok. Amitől igazán félek, az a kémia és a biosz, mivel mindkettőből emeltezem. Min. 75-75% jó lenne, igaz én nem a duplázásra játszom, mivel jó jegyeim vannak és magyarból meg töriből sem vagyok sík hülye.
De hajjh, majdcsak lesz valahogy, a tanulást eddig nagyon nem vittem túlzásba.
Emberek, nyugi!
Ettől mindenki mondjuk baromira szokott félni, de szinte semmiség az egész....
Az érettségit magát úgy rakják össze, hogy még egy szellemi fogyatékos is át tudjon menni rajta, igaz mondjuk ő nem olyan sok ponttal.
A kérdések nagy része már-már nevetségesen könnyű sok esetben, ha egyszer is átolvasta valaki az anyagot, akkor garantált a siker, ha tényleg készül rá, akkor garantált a 4-es, 5-ös szint is....
Szóval ne parázzatok!
(Egyetemen 1 db vizsga jóval nehezebb, mint az egész érettségi egyben. Tapasztalat. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!