Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy lassan érettségi? Hogy álltok a tanulással?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 16. 22:58
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
0%
Semmit. Már lassan 4éve megvan.
2012. ápr. 16. 23:32
 2/43 A kérdező kommentje:
Nyilván nem is neked szól a kérdés kedves válaszoló.
2012. ápr. 16. 23:34
 3/43 anonim ***** válasza:
én csak 1 tárgyból megyek, úgy december óra tanul-gatok.. most kéne belehuzni, és tanulni :)
2012. ápr. 16. 23:40
 4/43 anonim ***** válasza:
0%
Semmit.Jócskán még 3 éven van addig
2012. ápr. 16. 23:40
 5/43 A kérdező kommentje:

Nem értem mit ír olyan hozzá, akinek már megvan, vagy még messze van neki....mintha nem lenne elég egyértelmű, hogy azoknak szól, akik idén fognak.

Hát jó neked, hogy már csak egyből kell..az simán menni fog..:)

2012. ápr. 16. 23:52
 6/43 anonim ***** válasza:
:) és te hogy állsz amúgy, kérdező - én írtam az 1 tárgyat
2012. ápr. 16. 23:53
 7/43 Diego93 válasza:
100%
Be vagyok sz*rva rendesen. :D 3 hét múlva pontosan ilyenkor szerintem még a matekot gyakorlom. Januárba úgy voltam vele, hogy majd április végére okos leszek ... de nem jött össze. :D Tanulni kellene, de valahogy annyira lusta vagyok hozzá. Eddig még csak a szóbeli tételeket tanultam meg. :)
2012. ápr. 16. 23:55
 8/43 A kérdező kommentje:

Hááát, én még kb neki se álltam, mondjuk én levelezős vagyok, nekem 3 éve vannak negyed évente vizsgáim, most is év végi vizsgáim tartom...tehát most ilyen érettségi félékből vizsgázunk, azokból állít össze a tanár vmit, jövőhéten meg szóbeli 20/10 töri tétel, 40/36 föci tétel már kell....meg stb...még a tételeknek nem álltam neki, majd törinek fogok csak meg föcinek picit, mert azt felhasználhatom írásbelin, a többit meg majd júniusra.:)

Neked mi az az egy?

2012. ápr. 16. 23:56
 9/43 A kérdező kommentje:
Diego93? Mág csak a szóbelit?? Istenem, de cserélnék veled...örülnék, ha azokat már tudnám.:)
2012. ápr. 16. 23:57
 10/43 Diego93 válasza:
Szóbeliből is csak a töri tételeket. Úgy vagyok vele, hogy remélem írásbeli könnyű lesz és sikerül egy hármasra vagy négyesre. :D Törit meg csak azért tanultam, mert az elmúlt 4 évben töri órákon nagyon inaktív voltam csak, hogy szakszerűen fejezzem ki magam. :) És te, hogy állsz a készüléssel ? Melyik tantárgytól félsz a legjobban ? :)
2012. ápr. 17. 00:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!