Mit szóltok hozzá, hogy lassan érettségi? Hogy álltok a tanulással?
mindenki hangoztatja, hogy ennél sokkal komolyabb vizsgák vannak, de hadd legyen már pillangó a hasamban az érettségitől is :) másrészt én szeretnék minimum 90%-ot.
amugy nekem az az 1 az a földrajz - mindenki azt mondja milyen könnyű, pedig szerintem nagyon tág, vegyes, és nem értem miért 1 tárgy a gazdaság meg a természetföldrajz, node mindegy :) egyiket imádom, másikat rühellem, ezért nehéz erre készülnöm.
én még nem álltam neki, hogy őszinte legyek...majd eljön annak is az ideje..:) majd átnézem ami olyan májusra, a többi ráér júniusra.
Én magyartól félek a legjobban..:// nem tudok novellát elemezni, a többi meg úgy is meglesz.:)
"Én magyartól félek a legjobban..:// nem tudok novellát elemezni"
Hát akkor majd érvelsz, ilyen egyszerű.
Bárcsak érettségiznem kellene.
De nekem most szakdolgozat írás van és záróvizsga...
Infóból, angolból megyek.
Angolból nem tanulok, csak az osztályozóvizsgámra, az most pénteken lesz. Megcsinálom az egész könyvet, rengeteg szót tanulok. Mást szerintem az érettségire sem fogok tudni tanulni, megvan a nyelvvizsgám, nagy meglepetés szerintem nem érhet. Meg azt mondják, elég egyszerű.
Infóból csinálgatom a régi feladatokat, de ennyi.
Tulajdonképp - sajnos - egyáltalán nem viszem túlzásba. Viszont baromira izgulok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!