Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy lassan érettségi? Hogy álltok a tanulással?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 16. 22:58
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
A kérdés első fele akárkire vonatkozhat, ezért bátorkodtam válaszolni. Amúgy nem kell fosni az érettségitől... Ha már túl lesztek rajta, rájöttök, hogy lófsz az egész. Ennél sokkal komolyabb vizsgák vannak...
2012. ápr. 17. 00:02
 12/43 anonim ***** válasza:

mindenki hangoztatja, hogy ennél sokkal komolyabb vizsgák vannak, de hadd legyen már pillangó a hasamban az érettségitől is :) másrészt én szeretnék minimum 90%-ot.

amugy nekem az az 1 az a földrajz - mindenki azt mondja milyen könnyű, pedig szerintem nagyon tág, vegyes, és nem értem miért 1 tárgy a gazdaság meg a természetföldrajz, node mindegy :) egyiket imádom, másikat rühellem, ezért nehéz erre készülnöm.

2012. ápr. 17. 00:29
 13/43 A kérdező kommentje:

én még nem álltam neki, hogy őszinte legyek...majd eljön annak is az ideje..:) majd átnézem ami olyan májusra, a többi ráér júniusra.

Én magyartól félek a legjobban..:// nem tudok novellát elemezni, a többi meg úgy is meglesz.:)

2012. ápr. 17. 00:32
 14/43 anonim ***** válasza:
Én tavaly ilyenkor, mikor érettségi elött álltam és mindenki írogatta, h az érettségi fika és majd a vizsák milyen nehezek lesznek, megfogadtam, hogy én nem fogom ezt csinálni. de egyszerűen nem bírom ki:D:D annyi egyszerű tényleg, h hihetetlen, még úgy is, h utáltam a törit, nem is vágtam soha, csak a 2. vh, hidegháborút stb, mégis röhögtem a kérdéseken mikor megláttam.
2012. ápr. 17. 00:41
 15/43 anonim ***** válasza:

"Én magyartól félek a legjobban..:// nem tudok novellát elemezni"

Hát akkor majd érvelsz, ilyen egyszerű.

2012. ápr. 17. 00:44
 16/43 anonim ***** válasza:
Én is a magyartól félek a legjobban. Bár a többitől is, mert számítani fog, hogy hány pontom lesz. De már nagyon szeretnék túl lenni rajt, főleg az írásbelin. A szóbeli már talán (nekem) könnyebb lesz. De ott is nagyon sok a tétel. :( Na mindegy, majd lesz valami. Ha rossz lesz, majd javítózok jövőre. :D
2012. ápr. 17. 07:26
 17/43 anonim ***** válasza:
én idén csak egy tárgyból megyek és az a német.jól állok a tanulással úgy érzem,próbaérettségi 90%+ lett.
2012. ápr. 17. 10:51
 18/43 A kérdező kommentje:
érvelni meg abszolút nem is tudok, akkor a novella már inkább, ott tudom mik a pontok, de akkor se megy...
2012. ápr. 17. 11:09
 19/43 anonim ***** válasza:

Bárcsak érettségiznem kellene.

De nekem most szakdolgozat írás van és záróvizsga...

2012. ápr. 17. 13:44
 20/43 anonim ***** válasza:

Infóból, angolból megyek.

Angolból nem tanulok, csak az osztályozóvizsgámra, az most pénteken lesz. Megcsinálom az egész könyvet, rengeteg szót tanulok. Mást szerintem az érettségire sem fogok tudni tanulni, megvan a nyelvvizsgám, nagy meglepetés szerintem nem érhet. Meg azt mondják, elég egyszerű.

Infóból csinálgatom a régi feladatokat, de ennyi.

Tulajdonképp - sajnos - egyáltalán nem viszem túlzásba. Viszont baromira izgulok! :D

2012. ápr. 17. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!