Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségin az októberi nehezen...

Érettségin az októberi nehezen szokott lenni valamivel, mint a májusi?

Figyelt kérdés

Ahogy nézegettem egyszer egy föci érettségit, azt vettem észre,mintha nehezebb lenne, ez csak az én észrevételem, vagy van alapja, hogy a pótérettségit kicsit nehezítik?

Illetve ez milyen eredménynek számít?

125/52? Ez hányas kb?

2012. ápr. 13. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség, mikor milyenre sikerül. Meg nem mindenkinek ugyanaz számít nehéznek.

Azt, hogy ez milyen eredmény, számold ki.

80%-tól ötös, 60%-tól 4-es, 40%-tól 3-as, 20%-tól 2-es.

2012. ápr. 13. 12:42
 2/5 anonim válasza:
41,6%
2012. ápr. 13. 12:47
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi, hát remélem a topográfiát fel tudom javítani, mert ott kár lenne ennyit hibázni szerintem:S
2012. ápr. 13. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs pótérettségi, az őszi pont ugyanolyan vizsgaidőszak, mint a tavaszi, és a nehézség is azonos, Persze két különböző tétel vagy feladatsor sose egyforma egy konkrét embernek, aki az egyiket jobban tudja (általában arról érzi ezt, amit nem kapott meg).
2012. ápr. 13. 20:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk ign, ebbe van igazsag.
2012. ápr. 14. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!