Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit érek az ECDL-vizsgámmal 4...

Mit érek az ECDL-vizsgámmal 4 modul megvan? 15 éves vagyok most megyek gimibe?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 19:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%
Az az igazság, hogy semmit nem ér. Főiskolán, tök kis alap infó óráik voltak egyik ismerősöméknek (annyit se tanítottak nekik kb. mint amennyi kell az ECDL-hez) és el akarták fogadtatni az ECDL-t kiröhögték őket, hogy mit akarnak ők ezzel a sz@rral. :S
2009. jún. 16. 19:28
 2/16 A kérdező kommentje:
Akkor teljesen fölöslegesen csináltam meg?:O
2009. jún. 16. 19:30
 3/16 A kérdező kommentje:
Ha nem ér semmit akkor minek találták ki és miért mennek olyan sokan?
2009. jún. 16. 19:39
 4/16 anonim ***** válasza:
50%

Mert régebben még ért valamicskét, manapság nem sokat.

Ők még nem tudják, hogy semmire nem mennek vele.

2009. jún. 16. 19:59
 5/16 A kérdező kommentje:
De ez annyira rossz én ebben az évben csináltam és mindenki azt mondta jól teszem (tanár is)
2009. jún. 16. 20:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát végül is plusz egy papír, amit esetleg beleírhatsz az önéletrajzodba majd. Csak ez már olyan alap dolog, hogy ennyire mindenki ért a gépekhez és a programokhoz, ezért nem ér sokat már.
2009. jún. 16. 20:10
 7/16 anonim ***** válasza:
24%

oktatnak ilyet levezőn is?!

vagyis inkább olyan formában hogy nem heti 5 nap, hanem mondjuk összevonásos rendszerben?!

2009. jún. 16. 20:13
 8/16 anonim ***** válasza:
11%

Annyit ér, hogy van még egy papírod.

De nem felesleges, mert ha van valaki aki ért hozzá, de nincs papírja, akkor azt úgy tekintik, hogy nincs.

Szóval még egy dolog, amit be lehet írni az önéletrajzba.

Nem felesleges.

És az unió országaiban mindenhol elfogadják.

2009. jún. 16. 21:03
 9/16 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, hogyha nincs meg a papírod akkor úgy tekintik, hogy nincs meg!! A tudás a lényeg nem a papír.
2009. jún. 17. 07:34
 10/16 anonim ***** válasza:
Az önéletrajzodba egy plusz lehet. Amúgy a sima 4 START modullal nem sokra mész... Ha mind a 7 megvan, akkor egyetemen elméletileg ki lehet váltani vele ezeket az info órákat, és a kreditet automatikusan megkapod érte.
2009. jún. 17. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!