Zenon kérdése:
Most akkor tényleg szemét vagyok?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy van két bulizós szobatársam.(Ők újak,előtte mások voltak.)3. éves egyetemisták vagyunk,ők
1. év óta szobatársak,én csapódtam hozzájuk.A lényeg,hogyha party van meg úgy egyébként is le se tojnak,de elvárják hogy velük bulizzak.Mostmár én is sokkal partyzósabb vagyok,mint régen,de egyszerűen nem tudok szívből bulizni,mert olyan,mintha ott se lennék.Ha mondom,hogy nem iszom velük,akkor meg baj van.Ha iszom velük,és berúgok,akkor nevetnek rajtam,meg lefotóznak.Szóval gáz,ha ezért nemet mondok nekik?
2012. márc. 25. 23:54
1/2 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Én azt gondolom, hogy egy életünk van, így tehát nem érdemes semmit kényszerből csinálni vagy mondani. Küld el őket a fenébe és kérj egy másik szobát.
2/2 anonim válasza:
kóla-abszint-romlottej-salvus gyógyvíz mixet csinálj nekik aztán mondjad hogy megvendégeled őket olyan öklendezés lesz hogy igggyó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!