Kedves Ismeretlen, segítenél dönteni a jövőmmel kapcsolatban?
Kijöttek az ideiglenes listák, többe felvettek, de én csak kettő közül nem tudok választani. Mind a kettő szakközép.
1.Kereskedelmi angol kéttannyelvű, nyelvi előkészítővel. tehát kapnék egy felsőfokút, viszont csak egy nyelvet tanulnék, és a nyelvi előkészítő elvenne egy évet az életemből. Közepesen erős iskoláról lenne szó.
2.Közgazdasági, angol-francia tagozat, 4 éves. A harmadik legjobb szakközépiskola az országban, színvonala kitűnő, és tanulhatnék két nyelvet, viszont abból két darab középfokú lenne, és azért más mint egy angol felsőfokú.
Segítenétek? Szerdára el kell döntenem, hogy hol szeretném tölteni a következő 4-5 évemet, és nem tudom.:[ közlekedés szempontjából nem szignifikáns a különbség, szinte alig van. Köszönöm, minden vélemény érdekel!
Az előttem válaszolóknak igaza van, a második. Csak azt tenném hozzá, hogy nem gondolnád, hogy mennyit számít, hogy mennyire erős középiskolába jársz. Egyébként felsőfokú nyelvvizsgát nagyon kevés helyen várnak el, és ahogy előttem is írták, a két középfokú sokkal többet számít, például a felsőoktatásba való felvételinél is. :)
Ha valaki írta ezeket előttem, akkor sajnálom, nem olvastam végig az összes választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!