2011 február végén fogok szülni és megkerestek egy számomra eddig ismeretlen őssejtbankból, Cord Blood Center a neve! Valakinek van-e tapasztalata ezzel a céggel kapcsolatban?
Szia.
Én is februárra vagyok kiírva. És mi leszerződtünk a cordcenterrel: www.cordcenter.hu olvass utána.
Nekem szimpatikus a cég. És olcsóbb mint a Sejtbank, és a Krio. Átlag 130.000,-FTtal. Nem mindegy. dr. Uri Szabóné Balogh Ilonát ha felhívod (a számát megadom ha érdekel) akkor 664EUR~185.000,-Ft az őssejtlevétel+7000,-Ft évente a tárolási díj Ő általa kaptunk mi is 10% kedvezményt. Bár nemtom Nektek mennyiért ajánlották.
Ami pozitív, előre itt nem kell fizetni semmit, leveszik a vért elviszik, kiértékelik, és megküldik levélben majd az adatokat, ha még akkor is érdekel akkor kell fizetni, ha nem akkor ennyi.
Én nem választanék olyat, akinek még nincs neve itt Magyarországon. Ami fontos, nézzetek utána, hogy hol tárolják a mintát, mert az sem mindegy.
Mi a Sejtbankkal szerződtünk, ott sem kell előre fizetni semmit. Elküldöd a mintát, kielemzik, megnézik, hogy mi használható, vagy mi nem. És az alapján számolják ki a fizetendő összeget.
9:43-mas vagyok. Akkor elnézést kérek, csak én még sosem hallottam a Cord Blood Centerről.
Ebben az esetben viszont érdemes összevetni az ajánlatukat a többi cégével, és az alapján dönteni.
Amúgy én a Krio-ról pl. csak rosszat hallottam, de lehet, hogy csak a pletyka.
Köszönöm a válaszokat, sokat segített. Még azt is megtudtam, hogy Romániában egyeduralmuk van és hogy tervezik Budapesten is egy sejtbank létrehozását, mivel most Pozsonyban tárolják őket. Ja és azt is mondta nekem a hölgy akivel beszéltem, hogy a futárszolgálat is benne van az árban, sőt Magyarországon egyedüliként a Cord Blood Center nyújt az esetleges beültetéshez anyagi támogatást egészen 155.000 Euro-ig!
# Az intézmény gondol a család ilyenkor kieső jövedelmére is, ha sor kerülne a beültetésre az édesanyát 30.000 Euro-val támogatják, hogy gyermeke mellett lehessen.
# Egészségpénztári finanszírozás.
Mi velük szerződtünk, Európában 20 éve vannak a piacon, így elég régi és nagy múltú cégnek mondható.
Az meg, hogy itthon nem ismerték nem nagy ügy - korábban se a sejtbankot, se a krio-t nem ismerte senki - ehhez is idő kell.
Abszolút meg voltam és vagyok velük elégedve, nem mellesleg ugyanazon szolgáltatásért sokkal kevesebbet kérnek.
Én ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!