Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki tanul még ilyenkor rajtam...

Ki tanul még ilyenkor rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Remekül sikerült beosztani az időmet, kb. egész éjjel tanulni fogok.. Van még más ilyen szerencsés itt rajtam kívül?:D (Amúgy gimibe járok és 11.-es vagyok.)
2012. márc. 8. 23:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gimiben tanulni? :D
2012. márc. 8. 23:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom neked mennyit (nem) kellet tanulni gimiben, de ahova én járok, ott kell.
2012. márc. 8. 23:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen, én. 10-es vagyok, igaz magántanuló, de általában éjszaka szoktam tanulni, ilyenkor nyugisabb minden.
2012. márc. 8. 23:45
 4/12 anonim ***** válasza:
szintén 11.es vagyok,és rám is vár egy tanulásmaraton még ma éjjel. hurrá -.-'
2012. márc. 8. 23:47
 5/12 A kérdező kommentje:
Na, örülök, hogy nem vagyok egyedül! :) Szerintem is jobb éjjel egyébként, egész addig, amíg nem vagyok hullafáradt. :D
2012. márc. 8. 23:47
 6/12 anonim ***** válasza:

Én egyetemista vagyok, ma már nem tanulok, de nektek hajrá..azért aludjtok pár órát..ha féltek hogy nem bírtok reggel felkelni időben, kérjetek meg valakit, hogy felébresszen.

Én is azt szoktam, ha szinte egész éjszaka fenn vagyok:)

2012. márc. 9. 00:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! Én alapból is olyan mélyen alszom, hogy nem bírok segítség nélkül (csak az ébresztőórára) felkelni.. Nem tudom mi lesz velem ha majd egyedül lakom.. :D Egyébként én magamon azt vettem észre, hogy ha csak pár órát alszom, akkor könnyebb felkelnem, mint ha mondjuk 7-et aludtam volna..:)
2012. márc. 9. 00:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez velem is így van..ha 2-nél kevesebbet alszok, hamarabb sikerül felébrednem, mintha többet.

Én mostmár nagyjából egyedül lakom (albérletben, csak sokat vagyok egyedül), így meg szoktam kérni szüleimet, hogy hívjanak fel telón, akik addig hívnak, míg fel nem veszem.

(persze nem mindennap, csak ha valami fontos dolog miatt kell korán ébrednem)

Telómon 5 időpontot beállítok+ rádiós ébresztőórát..ezeket jó messze az ágyamtól, hogy fel kelljen kelnem ahhoz, hogy leállítsam:)

2012. márc. 9. 01:07
 9/12 A kérdező kommentje:
Ez ismerős. :D Én is mindig legalább 4 időpontot beállítok, de inkább többet és egy ébresztőórát is. :D Én is próbálkozom a messze-van-az-ágyamtól trükkel, de nem mindig válik be. Oda megyek félálomban és kinyomom, fel se fogom mi van és visszaalszom..:D Ha szüleim sokkal hamarabb indulnak mint én, akkor engem is fel szoktak hívni, bár én úgy is képes vagyok visszaaludni.. :D
2012. márc. 9. 02:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát igen, úgy látszik álomszuszékok vagyunk:)

De mit tanulsz ilyen szorgalmasan, hajnalok hajnalán?

Én gimibe azért nem emlékszem, hogy ilyen sokáig fenn kellett volna lennem tanulás miatt:S

2012. márc. 9. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!