Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tanuljak meg szépen írni?

Hogyan tanuljak meg szépen írni?

Figyelt kérdés

Már kiskoromtól fogva nem írok szépen. Bár folyamatosan javul, de egyre lassabban. Már odáig eljutottam, h csak stressz-helyzetben ronda, de úgy gondolom, az is elég nagy baj.

Hogyan javíthatnék ezen?

16/L

2009. jún. 8. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a manuális ügyességed nem olyan jó, mint másoknak. Más téren nem tapasztalod ezt? Feljeszteni nyilván csak gyakorlással lehet, lassan és türelemmel. Vegyél elsős széles vonalazású füzetet, és abban gyakorolj. De ha el lehet olvasni, nem tragédia, ha az ember rondán ír. Egyre kisebb a szerepe a kézírásnak.
2009. jún. 8. 17:47
 2/2 A kérdező kommentje:

De, sajnos tapasztaltam már sokszor, és folyamatosan tapasztalom, hogy a manuális ügyességem kevésbé jó, mint másoknak.

Tudom, hogy egyre inkább háttérbe szorul a kézírás, de engem ez mégis zavar.

Köszi a tanácsot és a választ. Minden jót:)

2009. jún. 9. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!