Hogy tanuljak meg szépen sminkelni?
Gyakorolj sokat. Régen én is gondban voltam,aztán próbálgattam magamnak hogy mi áll jól,melyik színek illenek hozzám stb. Egy nap felvittem vagy 10 sminket. Vettem sminklemosót aztán ha befejeztem az egyik sminkelést akkor megnéztem hogy áll és lemostam. Persze ezt csak akkor csináltam mikor nagyon unatkoztam. Reggelente ha van időd akkor is gyakorolhatsz,minél többször sminkeled magad annál jobban belejössz.
Nézz a youtube-n sminkelős videókat,vagy keress a neten olyan oldalakat ahol leírják hogy lehet szépen sminkelni.
Néha a baránőiddel is összejöhettek és egymáson gyakorolhatjátok.
A youtube-os megoldás nagyon jó :) Én is onnan tanultam meg elég sok mindent.Minél többet gyakorolsz, annál ügyesebb leszel.Nekem az újságok is nagyon sokat segítettek.Ott is lépésről lépésre leírják hogyan készítsd el.
Nem baj az ha nem ugyan olyan, a modell is más, tehát nem is lesz tökéletesen egyforma.Egy a fontos, hogy jól álljon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!