Hogyan tanuljak meg szépen írni?
Figyelt kérdés
Nagyon gyerekesen írok,még akkor is,ha lassan,de ha gyorsan,akkor még rondább lesz.Pedig már 16 éves vagyok.Néha rám jön a "szépírás",akkor nagyából megy,de még nincs kialakult írásképem,olyan semmilyennek a betűim.Hogyan tanulhatnék meg szépen,"felnőttesen" írni?
Nincs kialakult aláírom se,általában csak lefirkantom a nevem,és ez is zavar:S
L/16
2010. jún. 2. 18:21
1/3 anonim válasza:
azóta írok szépen amióta próbáltam utánozni bnőm írását mára meg kialakult egy saját és mások azt mondják nagyon szépen írok .D
3/3 anonim válasza:
Én is elég csúnyán írok, sőt van amikor el se tudom olvasni saját írásom, ezért viszek suliba laptopot és gépelek azon. Gyorsabban gépelek mint írok és amíg még az osztály körmöl én addig nézem őket hogy írnak =D vicces =)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!