Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen betegségekért lehet...

Milyen betegségekért lehet kapni pluszpontokat a felvételinél? Pl. Diszlexia?

Figyelt kérdés

2012. márc. 1. 23:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
72%
Jótanulászisz, szorgalmasság-kór, nyelvvizsgalózis és persze tanulmányi-versenyeredményozus
2012. márc. 2. 00:36
 2/26 anonim ***** válasza:
40%
Elsőnél a pont, nem tudsz normálisan olvasni, és ezért még plussz pontot is szeretnél? Örülj, hogy egyáltalán mehetsz egyetemre!
2012. márc. 2. 13:29
 3/26 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom az ilyen minek megy felsőoktatásba, aki olvasni sem tud rendesen...
2012. márc. 2. 18:55
 4/26 anonim ***** válasza:
40%
csak csatlakozni tudok az első három válaszolóhoz.
2012. márc. 2. 21:21
 5/26 anonim ***** válasza:
59%

akkor ti nem tudjátok, mi a diszlexia.

egyébként én se tudom biztosan, de szerintem lehet. a hívd fel a felvit, őők megmondják

2012. márc. 2. 23:32
 6/26 A kérdező kommentje:
Ti se*fejek én nem vagyok diszlexiás csak egy példát mondtam ti barmok! És miért ne kaphatna plusz pontokat egy diszlexiás! Különben a diszlexia minden második gyereket érint, csak suttognám! Vannak enyhébb és durvább változatai is. Az is lehet hogy te is az vagy csak nem is tudsz róla.
2012. márc. 3. 17:08
 7/26 anonim ***** válasza:
69%
Tudod mi érint minden második gyereket kedves kérdező? A lustaság, a mai szánalmas generáció már olvasni is lusta megtanulni, és könnyebb azt mondani, hogy diszlexiás, mint azt, hogy lusta!
2012. márc. 3. 17:15
 8/26 A kérdező kommentje:
Húúú de buta vagy te is baz*meg!
2012. márc. 4. 22:01
 9/26 anonim ***** válasza:
71%
Buta lennék? Nem hiszem. Orvosira járok, és rohadtul felháborít, hogy olyan emberek kerülnek be a felsőoktatásba, akiknek semmi keresnivalójuk ott mert mindenféle szánalmas plussz pontokat gyűjtögetnek. Plussz pont járjon a nyelvvizsgáért, valamint az emeltért és pont, a többi csak kifogás. Egy kerekesszékes sem kap plussz egy kilóméter előnyt az olimpián csak azért, mert nem tud járni.
2012. márc. 4. 22:07
 10/26 A kérdező kommentje:
Pedig járna neki!
2012. márc. 4. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!