Máté1999 kérdése:
Milyen puskázási módszereket ismertek, használtok?
Figyelt kérdés
Kérlek csak olyan módszereket írtatok, amiket már magatok is használtatok, vagy ismertek valakit akinek bevállt. Köszönöm az értelmes válaszokat.2012. febr. 29. 17:50
11/13 A kérdező kommentje:
Szoktam tajulni, sőt, eddig talán csak ketszer puskaztam eddig, es azt sem olyan tantargybol, amit meg tudok tanulni, hanem term. ism.bol
2012. márc. 14. 07:05
12/13 SIku77 válasza:
ez tanártól függ. nekem volt egy olyan tanárom aki TZ írás közbe elment naplóért és 15 percig vissza se jött én meg pont megtanultam és már kész voltam (azt tudni kell hogy a terem az udvar sarkában van és akármelyik ablakból már 20 méterről látni lehetett ahogy jött) de olyan is volt aki mindent észre vett,de ha írtad a puskát nem vett észre és dolgozat után beadtad puskát adott plusszt.
13/13 anonim válasza:
én nagyon ritkán puskázok. inkább magolok. de ha még is ugy alakul hogy sok az anyag és nem tudom megjegyezni pár kulcsszót irok egy posztira amit doga kiosztás után beteszek a lap alá. (ez a módszer inkább a több oldalas dolikra jobb) szóval amikor felemelem a lapot és megnézem mit irtam le magamnak alá, azt hiszik lapozok és senkinek sem tűnik fel;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!