Milyen tanulási módszereket használtok?
Nah ,előre mondom ,ezt legyetek szívesek mellőzni : leülni és olvasni stb. :)
Hanem ,hogy pl alapból hogyan veszed rá magad (én pl . ,hogy ha ezt megtanulom,lehetek vki,elmehetek bárhova stb) Ti?
Utána , hogy először elolvassátok,vagy külön magoljátok ( a magolósat) ilyesmik.
És a végén,hogy veszitek át?
:) a helyesírásért bocsi ... :)
ui..: ez onnan jött,hogy most semmi kedvem tanulni,pedig kéne. Valszeg hnap felelek..:/
Hogy hogy ? Hát van célom !
Egyetemre akarok menni, meg akarom tartani a 4,5-ös átlagomat. Ez épp elég ahhoz, hogy odavonszoljam a sejhajom a tanulnivalómhoz.
Én már évek óta nem magolok, csak a szabályokat. Először is meg kell érteni, utána Részekre bontom, elolvasom, utána felmondom magamnak. Majd mégegyszer, majd mégegyszer, amíg az anyag tart. Majd az egészet egyszerre felmondom magamban.
16/l
Ha tudsz csinálj vázlatot, próbáld meg a tankönyv szövegét elolvasni, értelmezni. Nekem soha nem volt problémám, hogy rávegyem magam a tanulásra (nyugodtan lehet lestréberezni akinek annyi esze van). Hogyha számítógép van a szobában, vagy tévé, rádió azokat kapcsold ki, tarts szüneteket, szellőztesd ki a fejedet, akár el is mehetsz biciklizni (ebben a szép, napsütéses időben, ráadásul nem árt a mozgás). Nekem így lett 4,8-as az átlagom. Jó tanulást! :)
14/f
Én este 8után szoktam tanulni [nem mindennap, inkább úgy heti fél-1 óra összesen [maximum 3]], kitűnő tanuló vagyok :)
Meg persze órákon figyelni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!