Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 28 évesen elkezdeni az orvosit...

28 évesen elkezdeni az orvosit már túl késő? N

Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 01:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Régen írtad kedves #10, de baromira nincs igazad. Nő vagyok, szép karrierem van, de egy normális világban a nőnek a családalapítás az elsődleges.. én elfogadom, hogy valaki nem akar gyermeket, de nem kell azokat megszólni akinek ez az első.

Ennyi idősen elkezdeni egy 6 éves képzést ami sokszor 7-8 év lesz + 3-6 évig szakosodni hatalmas áldozat, nem csak a kora miatt, de anyagilag is. Ha már járt egyetemre akkor drága kör lesz, ha pedig nem akkor is meg kell élni valamiből. Látszik, hogy közöd nincs az orvosihoz, ez nem egy tinglitangli bsc ami mellett dolgozol meg otthon fekszel… én elkezdtem egy szakot 27 évesen és a párkapcsolatom majdnem ráment, plusz abszolút nem volt komfortos egyetemre járogatni, miközben nem kaptam fizetést hónapokig.

Meg lehet csinálni, de áldozatokkal jár.

Hozzátenném, hogy az orvosi szakma kompetitív, nem fogsz a diplomaszerzés után szárnyalni, onnan még 10-15 év mire normális szakember leszel, de közben dolgozhatsz heti 70-80 órát és ügyelhetsz Karácsonykor, Húsvétkor, minden hétvégén látástól vakulásig…

Láss már kicsit reálisan…

Egy doktor

máj. 29. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!