Utolsó évemben vagyok. Nem késő még most elkezdeni nézegetnem szakokat?
Figyelt kérdés
Az egyik tervem, hogy külföldre menjek. Ez már lezárult, ezért már megtettem, ami szükséges. Azonban lehet, hogy itthon maradok, és még egyáltalán nem nézegettem szakokat. Szerintetek nem késő elkezdeni?2012. febr. 5. 12:43
2/5 anonim válasza:
Február 24-ig meghosszabbították a felsőoktatásba történő jelentkezést. Az időpontról még nem késtél le, de arról szerintem,hogy államilag finanszírozott szakra bekerüljél talán igen. Persze lehet,hogy mindenből tök jól állsz, érettségizel azokból a tantárgyakból amik kellenek ahová jelentkezel és akkor persze előre, fel!De azért valami elképzelésed csak van arról,hogy milyen irányba akarsz menni, mi az erősséged, nem?
3/5 anonim válasza:
Még annyit: sajnos akik előre eltervezték hová mennek azok is ott tarthatnak ahol Te az államilag finanszírozott keretszámok láttán.Akkor meg?Neked legalább nem kell lemondanod az eredeti elképzelésről!De azért tényleg igyekezned kell!
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon jó tanuló vagyok, max. 1-2 4-esem van mindig.
Nagyon örülök, hogy a B-tervet már elkezdtem régen (Anglia), mert most ott van, mint lehetőség, és valóban, sokan a barátaim közül most ledöbbentek, hogy áthúzták az elképzeléseiket...
2012. febr. 5. 13:49
5/5 anonim válasza:
én 23 évesen jöttem rá, hogy mi szeretnék lenni és akkor jelentkeztem egyetemre (vegyésznek). szóval sose késő... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!