Ennyi ponttal bekerülhetek?
Figyelt kérdés
Tavaly 401 pont volt SZTE-GTK ker-markon a ponthatár,nekem legrosszabb esetben 406 pontom lesz. Ennyi még elég lehet? Vagy ne reménykedjek?
:(
2009. jún. 4. 16:41
1/11 anonim válasza:
szerintem elég lesz. nem nagyon emelik a pothatárokat úgyhallottam
2/11 anonim válasza:
szerintem nem.sajnos.ha megnézed a 10 legnépszerűbb szakot felvi.hu-n a ker.-marketing elég előkelő helyen van.szerintem nő a ponthatár, 420-425re saccolom.
3/11 anonim válasza:
A gazdasági szakok úgy összességében nagyon népszerűek most, szóval számíts pontemelésre jócskán.
4/11 anonim válasza:
2.vagyok
kimásolom neked ide h.mire alapozom a feltevésem miszerint nőni fog a ponthatár-
a ker.marketing jelenleg a 8.legnépszerűbb...
kereskedelem és marketing 2352 (+206--ennyivel több a jelentkező,mint tavaly
+9,6 % ez is a jelentkezők számát mutatja tavalyhoz képest %ban.szóval sztem nőni fog a határ...annyi esélyed lehet h.talán Szegeden enm annyira mint Pesten..talán...
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi, hát nagyszerű :( Hiába van felsőfokúm, ha az esszémet nagyon lepontozták...... :(
2009. jún. 4. 16:53
6/11 A kérdező kommentje:
Áh és most nézem, még el is írtam. 402 volt tavaly, nem 401.
2009. jún. 4. 16:55
7/11 anonim válasza:
legrosszabb esetben 406... próbálj meg a legjobb esetre számolni:) mert szerintem ker-marketingre fog emelkedni a ponthatár
8/11 anonim válasza:
Szerintem meg ahol elfogadják a nyelveket, ott még az is előfordulhat, hogy csökkenni fog. Próbáld meg szóbelin a legjobbat hozni, és nyugi:) Szerintem simán meglehet:)
9/11 anonim válasza:
Szerintetek mennyi az esélye h bekerülök ELTE-ÁJK-ra ha max jó esetben 408pontom lesz és tavaly volt 404?:S
10/11 anonim válasza:
22:58!!neked szerintem jó esélyed van.a jog vesztett a népszerűségéből,kevesebb a jelentkező.ráadásul az emelt töri elég nehéz volt....szerintem reménykedhetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!