Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Bekerülhetek 336 ponttal egy...

Bekerülhetek 336 ponttal egy 360 pontos egyetemre?

Figyelt kérdés
4 helyre adtam be a jelentkezésemet sorrenben (382,427,387,360)-as pontokkal mind a turizmus-vendéglátás szakra.Ha nem változtatnak az idén a határokon van esélyem h bekerülök vhova?Vagy a 4szeres túljelentkezés miatt inkább emelik/leviszik sztetetek a ponthatárokat idén?Előre is köszönöm a válaszokat
2009. júl. 20. 23:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Háááát, nagyon imádkozz.:D
2009. júl. 20. 23:14
 2/15 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem szeretnélek elkeseríteni, de a turizmus a legnépszerűbb szak. Nem hiszem h lejjebb megy ennyivel:((

Reménykedj abban, h a 100%os nyelvi érettségik kiesésével csökkenek:) Szurkolok!

2009. júl. 20. 23:19
 3/15 anonim ***** válasza:
bocsi,sztem nem:(max.egy kevésbé nívós helyre,de az is jobb,mint a semmi.
2009. júl. 21. 07:34
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha 336 pontod van, a ponthatár pedig 360, akkor sehogy sem. Remélem tudod, hogy a turizmus csak egy közgáz diplomát ad, és nem leszel vele rögtön étteremvezető meg ilyenek, hanem szépen elkezdesz majd pincérkedni.
2009. júl. 21. 09:59
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és én is így látom a dolgokat az a baj.Sajnos biztosra vettük h meglesz a nyelvvizsgám és megadja azt a plusszpontot ami biztosítja legalább a 4. helyre a bekerülést de pár %al elhúztak sajnos.
2009. júl. 21. 13:59
 6/15 anonim ***** válasza:
azért ne ess kétségbe.max. elmész egy ilyen(turizmus,idegenforgalom) jellegű OKJ-s képzésre szerzel tapasztalatot,ismereteket,eldöntöd h.még mindig ez-e az álmod.aztán ezért az OKJ-ért + pont is járhat a későbbi felvételinél.vagy pótfelvételin bepróblkozol,ha esetleg ez nem jön össze:)
2009. júl. 21. 15:00
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen énis most az OKJ-n gondolkodok vagy azon h egy évet dolgoznék h kis pénzt keressek. Az a baj hogy nagyon megterhelné a költségtérítéses képzés a szüleimet és így h nővérem egyetemi tanulmányait is ők állják elég nehéz. De mindenképpen Pesten akarok vmit kezdeni. Esetleg tudtok segíteni hogy a 16-17. kerültben milyen munkalehetőségek v OKJ-s képzések vannak?
2009. júl. 21. 15:10
 8/15 anonim ***** válasza:

5.válaszoló vagyok.pótfelvételin is vannak állami helyek,bár nem tudom ezen a szakon szokott-e lenni.

szerintem inkább tanulj ki egy szakmát,mielőtt dolgoznál.(max.melette melózhatsz,ha nagyon akarsz.)használd ki h.ingyen teheted,és valóban majd plusz pont járhat érte.

keresőbe beírod h.OKJ rengeteg találatot kapsz.ha nem vesznek most fel,akkor is sok-sok katalógust,hirdetést fogsz kapni levélben,emailben ilyen ajánlatokkal!!!!várd meg azokat is!!!!!!

2009. júl. 21. 15:23
 9/15 anonim ***** válasza:
##mellette
2009. júl. 21. 15:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Szia,felsőfokú szakképzésre még simán jelentkezhetsz(idegenforgalmi szakmenedzser képzés)államilag támogatott,fősulis,szoktak indítani pótfelvételin augusztusban. Ez 2 év,és a tárgyak 1 részét át is veszik turizmus-vendéglátás szakon.pl BGF-KVIFK .Ha kell segítség ez ügyben,kérdésed van írj nyugodtan
2009. júl. 22. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!