Bekerülhetek 336 ponttal egy 360 pontos egyetemre?
Szija!
Csak akartam h tudd egy cipőben járunk...Sajnos nem sikerült az írásbeli nyelvvizsgám így elestem "pár" ponttól.Sajnos.Csupa turizmust jelöltem én is meg ami meg nem az volt azt időközben kiszedtem mert ez szeretném de nagyon.Szóval egyenlőre marad nekünk a remény meg persze az okjk.Én az Athénébe jelentkeztem persze még nem íratkoztam be (utazásügyintézőre mert ez csak egy éves és ad nekem jövőre 30pontot ha szakírányba tanulok tovább)
Holnap kiderül minden szurkolok neked!
az utolsó előtti kommenthez lenne egy kérdésem.Írtad ezt a felsőfokú szakképzést, bár én nem igazán vagyok képben így a pótfelvételik terén sajnos, én most azt nem értem csak h a BGF-nek ezt a szakát én is bejelöltem idén ez a 427 pontos ha jól emlékszem de felsőfokú szk.nél akkor nem i nézik mennyi pontom van és létezik ennek tényleg államilag támogatott képzése is?Illetve pótfelvételinél van ennek vmi külön eljárása?Teszem azt idegenforgalmi szakon nyelvtudást felmérik, v külön felvételizni is kell?Bocsi ha kicsit hülyén kérdeztem rá de remélem tudsz segíteni.
Az utolsó válaszolónak: mintha magamat látnám, én is 2 napja bukkantam rá neten az Athénére és nekem nagyon megtetszett:)Sajnos ez a nyelvvizsga dolog elég sokat számít ahogy oldavatsam a felvi.hu-n idén a jelentkezőknek csak a fele tette le a nyelvvizsgáját..nem tudom ha le is viszik a pontokat ilyen 10-20al nem hinném , inkább csak emelik sztem. Köszönöm a válaszokat aki még tud vmit hozzáfűzni vagy aki tavaly járt hasonlóképpen kérem segítsen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!