85 ponttal van többem a tavalyi költségtérítéses ponthatárhoz képest, tuti esély?
Megnéztem a régebbieket is, ott még kevesebb volt a ponthatár, a tavalyi pótfelvételinél se érte el a 300 pontot a ponthatár.
Nekem 334 van.
Amire én jelentkeztem szak, ott tavaly 284-ről felugrott 373-re.
Szóval ne dőlj hátra, nehogy koppanj, de jók az esélyeid azért.
Nekem most 350 lett. A tavalyi év kivételével mindig elég lett volna. Szóval én izgulok rendesen, de nem nagyon reménykedek.
Köszönöm szépen, hogy írtatok! :)
Azért reménykedek nagyon, pontosabban azért vagyok magabiztosabb, mert költségtérítésesre jelentkeztem, és erre mindig ilyen 30-40-en jelentkeznek általában, és most 10-en vagyunk, akik 1. helyként jelölték meg.
10:55-ös, akkor kb. ugyanúgy vagyunk!
Te is költségesre mész?
Úgy tudom, hogy általában az államilag támogatottakat szokták jobban megemelni...
Azért, mert ahhoz 2 emeltet kellett volna nagyon nagyon jóra írnom, most csak 1 fért bele a "keretbe". Mellesleg, nem nagyon van államis félévem már.
Hát, ezért.
Ezért kérdezlek Titeket, hogy mik a tapasztalatok a költséges ponthatárok emelésével kapcsolatban. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!