Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Direkt megbuknék szóbelin....

Direkt megbuknék szóbelin. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
6. érettségi tárgyam, az írásbelim annyira rossz lett, hogy maximális szóbelivel se érek vele semmit. Nem tanultam meg a tételeket, mit mondjak szóbelin, hogy azért etikusan tálaljam?
2009. jún. 3. 22:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%

Ha nagyon paraszt akarsz lenni ,akkor legyél flegma meg bunkó tuti siker. Mond mindenre azt, h passz. Van akinek így sikerült a sokadik passz után közölték ,h húzzon kifelé.

De sztem simán ne tanulj rá semmit, menj be, aztán józan paraszti ész, még így is lehet ,h átmész, ha úgyis mindegy már neked, akkor minek akarsz feltétlen megbukni? Ennyit megér sztem. Nekem is volt olyan vizsgám, amire az esélytelenek nyugalmával mentem be aztán mégis meglett.

2009. jún. 3. 23:02
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom el kell érni a 10%ot szóbelin is, nem?

Ha ez így van, akkor egyszerűen nem mész be és kész.

Utolsónak: Gondolom azért nem szeretné, hogy pl. egy kettes bekerüljön a bizonyítványba, mert utána ha máskor próbálja, már csak vmi papírt adnak róla. És azért gondolom nem mutat túl jól. Akkor már inkább semmi, mint egy kettes:D

2009. jún. 3. 23:17
 13/21 A kérdező kommentje:
Végre valaki megértett. Már csak azt szeretném tudni, hogyha nem megyek be, elkezdenek-e telefonálni utánam, vagy "leszarják" illetve a törzslapot postázzák-e?
2009. jún. 3. 23:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, ha nem mész el törlik az eredményt. legalábbis nálunk többen csinálták ezt, mert különben csak emelten tudtak volna javítani, de így h nem mentek el semmis volt az eredmény, és mehettek legközelebb középszinten
2009. jún. 3. 23:31
 15/21 anonim ***** válasza:
gondolom fognak értesíteni, h megbuktál, de mivel megvan az öt így mindegy, de azért jobb ha bemész és ott vagy , nem tudsz semmit jössz ki, vagy pedig elkezdesz rizsázni a semmiről, mert azért valami ragadt rád tuti , ha nem akkor ott voltál, a lelkiismereted tiszta marad
2009. jún. 3. 23:32
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam az, aki megértett:D Szerintem nem telefonálgatnak utánad meg ilyesmi. Vszínűleg mindenki lesz*rja magasról, legalábbis emelt szinten.

De békén hagyhatnátok már ezzel a "vmit csak össze tudsz kaparni" dologgal, nyilván nem bukna meg, csak nem szeretné, h egy rossz eredmény elcsúfítsa a bizonyítványát.

2009. jún. 4. 01:19
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, végülis úgy döntöttem, hogy bemegyek és nyomok egy stand up comedyt kiss ádám stílusban, legyen egy jó napjuk :) Sajnos videóanyag nem készül róla, de majd ha valakit érdekel, elmesélem hogy történt :p
2009. jún. 4. 10:56
 18/21 anonim ***** válasza:
Meséélj majd :) Mikor lesz?
2009. jún. 4. 16:51
 19/21 A kérdező kommentje:
Ma volt, póttételt akartak húzatni velem, de mondtam h nem élek a lehetőséggel köszönöm :D
2009. jún. 5. 02:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Ésés...ennyi? :(Semmi produkció? :D
2009. jún. 5. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!