Filmezéssel kapcsolatos karrier? (lent)
Szeretnék filmezéssel foglalkozni,vagy egy filmes stúdióban dolgozni, csak azt nem tudom, hogy milyen ágon. Vannak olyan iskolák ahol ilyen szakok vannak(egyetem,főiskola) mert eddig csak egyet tudok; Lővey Klára gimnázium média szaka(ide jelentkeztem is) csak az a gond, hogy nem tudom, hogy ott milyen szinten foglalkoznak ezzel.
Ezekre a kérdésekre szeretnék választ kapni:
-Milyen ágak vannak a film iparban?
-Milyen nehezek ezek az ágak?
-Lányoknak való-e az ilyen meló?
Köszönöm előre! (L/14)
Hivatalosan (államilag) lószar sincs már ezen a területen, csoda, hogy a képzőművészetit még nem zárták be (bár már összevonták, és más neve van)
Céges képzések tanfolyamok vannak súlyos százezrekért, amikkel nagy eséllyel juthatsz jó munkához, ha tehetséges vagy!
Nameg a média, az egy oylan üzletág, ahol nem mindíg csak a tehetségen múlnak dolgok, hanem a karrierkanapén is.
Hiába ebben az iparágban van a legtöbb aberrált, és homoszexuális is, nameg azok is akik nem voltak iylenek, nem is akartak ilyenek lenni, csak aztán nem volt más választásuk mint "beadni" a derekukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!