Mit lehet kezdeni a matekkal?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a matekot, jó is vagyok belőle. Idén kell faktot választani és az a kérdésem, hogy
milyen szakmákban fontos a matek és azokhoz mit érdemes még tanulni?
2012. febr. 1. 09:45
1/3 Andizsuzsi válasza:
Pl. minden mérnök szakon, de a gazdasági szakok nagy részén is. Ha gimibe jársz, akkor fizikát, informatikát érdemes mellé tanulni. Gazdasági szakokon talán törit lehet mellé társítani, ezt nem tudom.
2/3 anonim válasza:
Bármilyen reáltárgyat lehet mellé lényegében. Talán bioszt nem. Legalábbis kémia nélkül nem. Attól függ, hova akarsz továbbmenni.
Gazdasági szektorba valóban érdemes töri faktot mellé, de más humánt lényegében nem igazán.
3/3 anonim válasza:
Én anno ugyanígy voltam. Mondjuk a fizikát nagyon nem szerettem. Ezért kémia és töri faktot választottam, így nyitva hagyva az összes utat (mérnöki esélytelen volt...)
Ha csak annyit tudsz, hogy matek, akkor tanácsolom a fizika és a töri fakt felvételét, mert akkor még mehetsz közgáz, mérnöki, matematikus irányba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!