Csillagász akarok lenni, hol tanuljak?
Figyelt kérdés
Már vagy 10 éves korom óta tudom, hogy csillagász akarok lenni. Asztronómus, űrkutató, ahogy tetszik. Viszont nem tudom, hogy hol kéne tanulnom majd hozzá? Sima középiskolát fogok végezni, direkt ehhez illő faktokkal (pl.: matek, fizika). Tudnátok mondani valami jó továbbtanulási lehetőséget? Ha lehet, árat is mondjatok. Köszi!2012. jan. 6. 17:52
2/6 anonim válasza:
ELTE (Amerikában, illetve Kanadában keresett szakma!)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors és hasznos válaszokat :))
2012. jan. 7. 13:37
4/6 anonim válasza:
Bocs, hogy kicsit mást kérdezek
Hányas vagy fizikából, matekból, kémiából és földrajzból?
:)
5/6 anonim válasza:
nem mész a csillagászattal semmire...
6/6 anonim válasza:
Szia! Remélem neked sikerül. Van, aki már túl későn jött rá mi akar lenni. Gyerekkoromban én is az akartam lenni. Aztán a szüleim és a haszontalan gimnázium, ahova jártam más pályára kényszerítettek. Ha lehet csináld azt, amit szeretsz! Én utálom, amivel foglalkoznom kell és nagyon sokan vannak még, így vele. Szerintem a siker egyik fokmérője az, hogy szereted, amit csinálsz és boldog vagy és nemcsak a presztízs meg a pénz. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!