Tényleg nem lehet a fősulin/egyetemen laptop/sz.gép nélkül élni?
:-(Nem igazán telne rá, de állítólag lehetetlen nélküle továbbtanulni.
Ha mégis lehetséges lenne, vmi olcsóbb kéne (100000 körül, akár használtan is), tanuláshoz, nethez, néha játékhoz... tehát kb mindenhez. Egyébként hamar elavulnak?
Köszi a válaszokat a hozzáértőknek :-)
Hűha...köszi a válaszokat :-) Egy kérdésemre se írtak ilyen gyorsan ennyit :D Meg amúgy tök jókat írtatok.
Egyébként én is arra gondoltam, h az órafelvétel, vizsgák, anyagok, meg ha beadni kell vmit, stb. Egyetemre nem hiszem h bevinném, nem látom sok értelmét. De tényleg jobb a saját légkörömben tanulgatni, ahol akarok, amikor akarok, mint sorban állni a könyvtárban... ahogy magamat ismerem több előnye lenne :-) Inkább a laptopot választanám, mivel jóval messzebb fogok tanulni, így fontos szempont a hordozhatóság. Hogy pénzt h szerzek, még nem tudom :D Diákmunkából csak egy részét lehet összeszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!