Szerinted az FSZ. Képzéseknél is ugrik nagyokat a ponthatár idén?
Szóval teszem fel tavaly 252 volt államilag finanszírozott, nappali tagozaton, most lehetséges, hogy felugrik 350-360 pont fölé a felvételi pontszám? Hogy számolják ezt ki?
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Ezt én is gondoltam. :)
Nem tudom, hogy FSZ. képzéseknél lehet-e egyik évről a másikra ilyen mértékű pontváltozás, mert, hogy a BA/BSc szakoknál lesz ez 100%, pláne a gazd.tud. körében a csökkenő keretszám miatt
Ez a 252 a BGF-PSZK-BP.-n volt tavaly a pénzügyi szakügyintézői képzésnek a felvételi pontja, egy pár ponttal meg több a számviteli szakügyintézőé(254/256, de nem teszem rá a nyakam).
Ui.: Hoppsz ne haragudj, de linkek már nem aktuálisak a keresztféléves ponthatárok megjelenése miatt a felvin. :-/
Nagyon merem remélni, mert igaz több pontom van 350-nél, de akkor is félek kicsit, hogy elég lesz-e vagy sem, és tegyek-e még egy német érettségit, és legyen 400+ -os felvételi pontom, vagy ennyi elegendő-e.
Egyébként, hogy számolják ki a ponthatárt?
Teszem fel nekem van 320 pontom, másnak meg 370, aki FSZ-re jelentkezett, és, akkor hogy húzzák meg az alsó határt?
Átlagolják a felvételi pontokat, vagy a rangsort nézik, hogy jelentkezett a felvételiző?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!