Vajon a társadalomtudományi területen a költségtérítéses ponthatár is megemelkedik?
Figyelt kérdés
2010-ben és 2011-ben is 340 volt a költségtérítésesek ponthatára. Vajon ez idén 350 fölé emelkedhet? (ELTE)2012. jan. 21. 12:26
1/2 anonim válasza:
Szerintem 10-20 pont fel-le ingadozásra mindig lehet számítani (inkább a rosszabbra számíts és akkor nem ér kellemetlen meglepetés), bármilyen szaknál.
Tavaly például a pszichó 420 körül volt, azelőtt meg 450. Ellenpéldát is lehet mondani, de most pont ez jutott az eszembe.
2/2 anonim válasza:
(Előző vagyok.)
Habár a költségtérítéseknél nem szokott annyira ingadozni, de szerintem jobb, ha jobban készülsz, és akkor nem érhet meglepetés. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!