Mennyi esélyem van ilyen képességekkel feltörni?
Figyelt kérdés
Én sajnos nem tartozom azon emberek csoportjába akik nagyszerű aggyal rendelkeznek. Sok olyan embert ismerek akiknek nagyon jól fog az agyuk, sokkal kevesebbet kell tanulniuk, és kevesebbet kell küzdeniük dolgokért mind például nekem. Nekem mindenért kétszer annyira meg kell küzdenem, amit szeretek és érdekel azt viszonylag könnyen megtanulom amit kevésbé azzal sokat szenvedek. Lehetséges, hogy kevésbe jó aggyal is magasra tudok törni? Pl vezetői feladatok ellátása, stb2012. jan. 21. 19:10
1/3 anonim válasza:
Ahogy írtad is "amit szeretek és érdekel azt viszonylag könnyen megtanulom", haladj ebbe az irányba és akkor el fogod érni, amit akarsz.
2/3 anonim válasza:
hogy magasra törj, ahhoz nagyon-nagyon jó agy kell, vagy kapcsolatok és szerencse. de ha kitartó vagy, akkor olyan magasra fogsz jutni az életben, amennyire csak tudsz :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. jan. 22. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!