Milyen szakra mehetnék ezekkel a képességekkel?
jó vagyok idegennyelvekből, 3at beszélek, ebből 2t felső szinten, szeretek írni, nem vonz a tanári pálya, szeretek szervezkedni, irányítani, problémákat megoldani, kreatív vagyok. Sajnos emellett ha senkinek sem kell felelnem a tetteimért, akkor lusta vagyok, és nem bírom a monotonitást.
Milyen egyetem, munka lenne jó nekem? Köszi
Idegenvezető, valamelyik nyelvszak (germanisztika, anglisztika, romanisztika, attól függ, melyik az a 3, amelyiket beszéled), vagy a turizmus-vendéglátás.
De szerintem az idegenvezető illene hozzád.
Én is ugyanilyen vagyok mint te, én most a turizmus-vendéglátáson vagyok, mellette tanulok nyelveket és egy OKJ-s képzést (idegenforgalmi szakmenedzser) végzek másik suliban.
21/N
Készletgazdálkodási (Quality Supply) vagy szállítmányozási (Logisztika) szakember. Főleg nemzetközi piacon és cégeknél keresettek. Tervezés, problémamgoldás és nyelvtudás az alapkövetelmény. Van mindig valaki fölötted, bármilyen pozícióban is vagy, így a motiváció megmarad!
Szóval ezt az irányt tartanám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!