Kollégium pro és kontra?
Mellette: Ha kifogsz egy szuper társaságot akkor jó tud lenni, de van amikor ez nem elég. Én 3 évig voltam kolis utáltam most utolsó éven már bejáró vagyok.
Mindig kolis akartam lenni, mert utáltam otthon. Első év még szuper is volt, imádtam haza se akartam menni. Aztán már a többi két év már szendevés volt. Főleg a 2. év. Egy olyan energiavámpír csajjal kerültem össze hogy azt hittem már megőrölök, emelett még csak szabadunk se volt. este fél 8-ra már be kellett menni. 2 kötelező 1,5 órás tanulási idő, vékony papírfalak, ostoba szomszédok akik hajnalig visongatnak, olyan fiatalok akik nem tudják mi az alap higiénia, nem húzzák le a wc-t, tampon/betét csak úgy eldobálva, pocsék kaja, büntetés, kimenő megvonás apró dolgokért. Nem mennék vissza.
Mellette: Lesz egy társaság a suliban akikel jobban összetartotok mivel egésznap együtt vagytok. Nálunk legalábbis az szokott lenni hogy ha az egyik kolis bajban van mindig van 1-2 másikaki ott van és megvédi.
Ellene: Nem biztos hogy ellehet hosszú távon viselni a szabályokat. Én eléggé zárkózott típus vagyok, nehezen barátkozok /akikkel barátkozok azok meg tényleg bármibe számíthatnak rám/ meg nehezen viselem a szabályokat. Ilyeneket pl:. 8ra benn lenni a koliba, úgy tanulni ahogy ők gondolják és nem ugy ahogy én akarom. És akkor még lehet olyat fogok ki lakótársnak akit nehezen birok elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!