Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez olyan kicseszés, miért...

Ez olyan kicseszés, miért engem fenyegetnek, hogy beírnak, mert én vagyok a hetes?

Figyelt kérdés

múltkor töriről késett a tanár,mert vmi megbeszélés volt,vagy ilyesmi,és a többiek őrjöngtek,mi meg a barátnőmmel,akivel hetesek voltunk,rájuk szóltunk párszor,hogy mostmár üljenek le,de tovább ordibáltak...ráadásul ha rájuk szólunk,rögtön ellenünk fordul az osztály,hogy jajj,mert most mivan,hogy mi hetesek vagyunk??

és utána vagy 10 perc késés után bejött a tanár,és elkezdett ordibálni,hogy mindjárt beír engem,meg a barátnőmet,hogy nem szólunk rá a többiekre

bakker,hova szóljak rájuk,ha magamat se hallom az ordibálásukban és nem is hallgatnak rám??

de amit nagyon bírtam,hogy ma is bejött egy másik tanár szünetben,hogy kiküldje azokat,akik nem hetesek a teremből,én meg pont ettem a helyemen,és jól leb.szta a fejemet,hopgy nem igaz,hogy akárhányszor bejön a terembe,én mindig olyan békésen ülök a helyemen,ahelyett,hogy kizavarnám a többieket,és hogy mindjárt beír!!

legszívesebben úgy megmondtam volna neki,hogy igen b.zdmeg,csak az én p.csámat nem kocsival hordozzák,és örülök,ha a suliban ehetek valamennyit...

meg úgy egyébként is,ha én hetes vagyok,akkor már külön mutogatnom kell,hogy mit csináljanak?? 7 év alatt szerintem már illene megtanulni,hogy szünetben kimegyek a teremből...

most őszintén,szerintetek igazuk van a tanároknak,hogy engem akarnak beírni??

14l

2012. jan. 20. 16:37
 1/3 A kérdező kommentje:
hopp...lett egy-két csúnya szó....bocsi,csak ideges vagyok
2012. jan. 20. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem szimplán túlreagálod. Nem akarom adni itt a bölcset,mert én is még csak 9.-es vagyok,de szokj hozzá,hogy mindig a tanárnak van igaza és fölösleges háborogni,mert csak te fogod megszívni.. lehet lázadni és ellenkezni de semmi jó nem fog kisülni belőle,ezt tapasztalatból mondom!:)
2012. jan. 20. 16:46
 3/3 A kérdező kommentje:

mondjuk igen,az is igaz,hogy hajlamos vagyok kis dolgokat túldramatizálni :D

köszi :)

2012. jan. 20. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!