Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 8. -osok, izgultok a felvételi...

8. -osok, izgultok a felvételi miatt? Melyik sulikat jeltétek be?

Figyelt kérdés
Én már kicsit félek, most olvasgattam a kérdéseket is és háát... Remélem jó lesz. xD
2012. jan. 19. 19:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Én 42 pont körül írom mind a matekot, mind a magyart. Szerintem élesbe is sikerülhet ennyire, a gond csak az hogy félek hogy ez kevés lesz az iskolákba amiket bejelölök.

Szegedi Radnóti és Ságvári gimnáziumba szeretnék menni. A bizonyítványaim kitűnőek, csak félek hogy elb*szom a dolgot a holnapi nappal :SS

2012. jan. 20. 15:15
 12/31 anonim ***** válasza:

Én nagyon izgulok, pedig a magyar viszonylag jól megy (35-40 pontig minden volt fogalmazás nélkül)a matek na az katasztrófa -.-" 3 hete csak erre gyakorlunk a legjobb 40 pontos volt, a legrosszabb 18 pontos. Igazából a legnagyobb probléma az az idő. nem értem mért nem lehetne 60 percig írni, úgy jobban sikerülne(tapasztalat). Remélem, hogy a szegedi Deákba felvesznek,bár a félévibe becsúszott egy hármas.

Mindenkinek sok sikert! ^^

2012. jan. 20. 15:41
 13/31 anonim válasza:
Ahova én szeretnék menni gimibe oda nem kell a felvételi, csak a hozott jegyek, matek 4-es, angol 5-ös, irodalom 3-as, nyelvtan 3-as.. De attól még meg írom a biztonság kedvéért :'D Am én holnap én is a magyartól fogok félni.
2012. jan. 20. 16:16
 14/31 A kérdező kommentje:

ma 15:15-ös, szerintem ezek egyátalán nem rossz pontok, bárcsak nekem is sikerülne. :)

Szurkolok, hogy jól sikerüljön és felvegyenek ahova menni szeretnél! :))

ma 15:41 Neked is sok sikert! :)

Biztos menni fog a matek is, bár nekem is az megy rosszabbul... :/

De a 40 pont azért nem rossz... :D

Utolsó, jó, hogy nem kell felvételit írnod... :D Vagyis hogy nem számít ahova szeretnél menni. :)

Azért sok sikert a felvételihez. :D

2012. jan. 20. 16:28
 15/31 anonim ***** válasza:

Hát reménykedek egy 70 pontban. : )

Sok szerencsét!

2012. jan. 20. 19:20
 16/31 A kérdező kommentje:

Hát, túl vagyunk rajta. :)

Nektek hogy sikerült, milyennek érzitek?

Nekem a matek nem tűnt olyan nehéznek, a magyar már annál inkább. :/ :)

2012. jan. 21. 13:20
 17/31 anonim ***** válasza:

Nem izgultam nagyon,de most hogy megírtam már félek milyen lett... Mondjuk a magyar nem volt olyan nehéz, de a matekba volt egy feladat amit nem értettem...

Egyébként én a Karinthyt, Szent Lászlót, Károlyit, Sztehlot, Zrínyit és a Verespálnét fogom bejelölni :)

2012. jan. 21. 13:33
 18/31 anonim válasza:
A matekban ti tudtátok azt a vektoros ábrát?? :O
2012. jan. 21. 16:07
 19/31 A kérdező kommentje:

Igen, én is félek, hogy milyen lesz... :D

Akkor szinte majdnem ugyanazokat jelöltük be. :D Majd ha esetleg gondolod, írj, hogy hova vettek fel... :D (és ha addig nem felejted el. xD)

Nem, én se tudtam a vektorost, de itt a GYIKot nézve nem sok mindenki tudta... :D

2012. jan. 21. 16:35
 20/31 anonim ***** válasza:

Hát én a magyartól jobban izgúltam de az jobb lett.

A matek.. hát ilyen borzalmas még sose lett. Olyan 22 pont lehet ahogy ellenőriztem.

[link]

A magyar az talán (nagyon nagyon talán) 40 pont ha kapok 8 pontot a fogalmazásra.

Ezek nem pontos számok de nagyjából.. Én nagyon elvagyok keseredve amiatt a roh*dt matek miatt. = / /

Az a vekrotos ábra elvileg pedig középiskolás anyag! -.-' Mi ilyet még nem vettünk. Tehát az 0 pont, meg én az utolsó feladatra se jöttem rá..

Ja és az akváriumos feladat hibátlan lett volna, csak egy egyszerű szorzást elrontottam ezért az is 0 pont..xd

Ez ilyen lett. =/

Neked mi nem ment?

2012. jan. 21. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!