8. -osok, izgultok a felvételi miatt? Melyik sulikat jeltétek be?
nem izgulok, várom.
a matek szerintem 45 pont körül lesz, a magyar pedig hát 50, én vagyok a legjobb fogalmazó az osztályban, és mondjuk 10 magyar feladatsorból 9-et hibátlanra írok meg, és a hibásban is 1-2 pont veszteség van. tényleg, nem túlzok!
a matek meg jó szokott lenni, csak nem marad időm az utolsó 2-3 feladatra, szóval arra még gyakorlok.
és tehetséggondozó magyart is írok majd jövőhéten, az is 45-50 körül lesz, mivel szerintem alig van különbség az alapszint és a tg-között.
még nem jelöltem be semelyik sulit sem, de ezeket fogom:
(Budapest): Eötvös J, Városmajor, Veres Pálné, Vörösmarty M., Szent Margit, Rákóczi F.
Első, azért szurkolok, hogy sikerüljön oda, ahova szeretnél menni. :)
Második, jó neked, hogy ilyen jól tudod. :D
Nekem elég gyatra a matek, a magyar mondjuk nagyon jól megy, azzal nem lesz gond.
A tg-tól kicsit félek, mert az rosszabbul megy, de igazából ott is csak a matek, a magyartól meg nem félek. :D
Ezek jó sulik, sok sikert ahhoz, hogy felvegyenek. :)
Köszi! :)
Károlyi, Szent László, Karinthy, Zrínyi, Deák, Vörösmarty, Sztehlo (régen Hunyadi)
Én is félek, mert ma osztották ki a bizonyítványt, és nem ez lett a legjobb... :(
A felvételi sem megy, főleg a matek, szóval csak reménykedek, hogy az jól sikerül és legalább a Károlyi orosz szakára felvesznek...
Sok sikert utolsó válaszoló! :)
Én nagyon.
A károlyit én is meg akarom jelölni csak olvastam, hat hónap után valami 20 tételből vizsgáztak.
Nekem amúgy mind a két felvételis feladatlap olyan 32-37 pont között van. De ha az egyik jobb, a másik a rosszabb.
Köszi! :)
Huh, megnyugtató hogy nem mindenkinek ilyen 40-50 pontosok, hanem olyasmi mint nekem. :D
Amúgy igen, ilyesmit én is hallottam. :S
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!