Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon nehéz az iskolatáskám,...

Nagyon nehéz az iskolatáskám, mit tegyek? 15/L

Figyelt kérdés
Minden reggel és délután nagyon fárasztó a nehéz táskát cipelni. Direkt háti táskát választottam, de nem segít, ugyanúgy csak görnyedve tudok menni. Holnap is nyolc órám lesz: 4 nagy könyv, 5 kisebb könyv, 5 nagy füzet, 3 kicsi... Vizet már nem is szoktam vinni, mert így is nagyon nehéz. A táskában van még 1 mappa, fésũ, bérlettartó, kulcs, telefon, fülhallgató, tolltartó, zsepik, kistükör, ajakápoló. Ti hogy oldjátok meg? 15/L
2012. jan. 19. 15:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2012. jan. 19. 17:39
 2/13 anonim ***** válasza:
24%

Miért tartasz benne olyat ami nem fontos?

Fésű, füllhallgató tükör, ajakápoló kihúzod megy le a súlyából

Telefon zsebben

bérlettartó dettó

Most gondolj bele nekem minden tárgyól 2-2 könyvem van és van olyan amihez 2-3 különböző füzetet kell vinni/pl angol,magyar/ és amikor nekem van 8 órám abba gondolj bele pedig nekem más nincs benne

2012. jan. 19. 17:40
 3/13 anonim válasza:
38%
Vegyél gurulós táskát, amit húzni tudsz. Angliában minden gyerek ilyet használ már régóta! Pont úgy néz ki, mint egy iskolatáska, csak húzni kell.
2012. jan. 19. 17:52
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Én tanítónő vagyok, ugyan ez a gondja a gyerekeknek is. Mint a málhás szamarak, úgy meg vannak rakva + még tesicucc, rajzcucc, mindencucc. Mi úgy oldottuk meg, hogy zárható szekrényeket tettünk az osztályba. Mindenkinek van egy fiókja amibe pakolhat, és nap végén mindig csak a másnapra kellő könyvet viszik haza (magyar és matek mindig menésben van, mert az minden nap van). Eleinte nehéz volt rászoktatni őket, hogy mit mikor vigyenek haza, de hamar megszokták. Így csak a füzeteket hozzák viszik. A tesicuccot is zárjuk, és pénteken kötelező jelleggel hazaküldjük kimosásra.
2012. jan. 19. 18:02
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Figyelj, én csak a lényegeseket szoktam vinni. Kitapasztaltam hogy melyik tanár igényli hogy minden mindig nálunk legyen,és ezt számon is tartja. Ezeket szoktam is vinni. De pl matekból csak egy füzetet szoktam, magyarból is.. stb van hogy egy napra amikor 8 órám van csak 2 könyvet viszek, és 3 vagy ugyanennyi füzetet. Igencsak hidegen hagy a tanáraim véleménye, mondhatni leszarom:) Én ugyan nem fogok cipekedni!
2012. jan. 19. 18:10
 6/13 anonim ***** válasza:
57%
Hőzöngő pedagógusok! A kedvenceim!
2012. jan. 19. 18:34
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
A lázadó 10enévesek akik azt hiszik övéké a világ, meg az enyémek. Majd felnősz te is, és megtanulod tisztelni a felnőtteket. Jah és nem utolsó sorban el is várod majd ezt a fiatalabbaktól.
2012. jan. 19. 18:39
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Az utolsó válaszadónak valami kisebbségi komplexusa van, rossz napja, netán menstruál, vagy csak eltévesztette a topicot, ahova a "szídjukamaifiatalokat" szövegét akarta írni?
2012. jan. 19. 18:48
 9/13 anonim ***** válasza:
30%
Nem, semmi ilyen gondom nincs. Csak annyi, hogy bár 22 évesen én se vagyok hú de öreg, azért szomorú látni, hogy 15 évesen nem tud képes a kulturált véleménynyilvánításra. Ezért is írtam, hogy szarja csak le őket, nem nevelik jobbá. Látszik, hogy nem.
2012. jan. 19. 18:57
 10/13 anonim ***** válasza:
nem tud képes = nem képes , csak előtte máshogy fogalmaztam
2012. jan. 19. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!