Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemistak! Tanultok az...

Egyetemistak! Tanultok az unnepek alatt? Ha igen mennyit?

Figyelt kérdés
csak mert nekem jovoheten 3 vizsgam van, ugyh a karacsonyom tanulassal telik:(
2011. dec. 23. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
igen. sokat,
2011. dec. 23. 21:57
 2/8 anonim válasza:
szakdolit fogok írni ezerrel mert pár nap múlva le kell adnom :S Nagyon para :S
2011. dec. 23. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:
29-én vizsga, kéne tanulni, helyette már majdnem végignéztem az X-akták első évadját.. :)
2011. dec. 23. 22:39
 4/8 A kérdező kommentje:
nekem 27 és 29 vizsga, 29én kettő is.... holnap reggel szüleimmel fát díszítek, majd ülök a könyvek fölött, este egy gyors vacsi, majd ajándékozás, aztán újra tanulás... pedig elterveztem pár hete hogy legalább 24én tuti csak tvzek, meg pihenek, de áááá :D 25-26 szintén szívás, sőt szilveszterkor is maradok itthon, mert 2án vizsga kemény 400 oldalból... írjatok még sokan, jó érzés olvasni hogy más is tanulni fog :D
2011. dec. 23. 23:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is tanulnom kell, pedig csak január 10.-én vizsgázok. Nah szerinted az milyen?:S
2011. dec. 24. 00:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor csatlakozok hozzátok. Mondjuk én elsőéves vagyok ugyhogy nekem ez még nagyon furcsa, hogy ilyenkor is tanulni kell:S de ez van beválalltam hát akkor megérdemlem:)
2011. dec. 24. 00:58
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Én biztos nem.

Három vizsgám van még vissza, de ráérek vele, mert január ötödikén lesz az első, a második január 11-én, a harmadikat még nem tudom, de az is valahogy így. Majd ráérek szilveszter után megbolondulni.

2011. dec. 24. 12:40
 8/8 A kérdező kommentje:
én decemberben 4 vizsgát letudtam, a legnehezebbeket, de még mindig maradt bőven ... 11 vizsgám van összesen, ha jövőhéten a 3at letudom,utána már valamivel nyugodtabb leszek... még eddig nem tanultam, most állok neki még csak :/
2011. dec. 24. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!