Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták ti hogy tanultok?...

Egyetemisták ti hogy tanultok? Egy napotok hogy néz ki, mikor vizsgára tanultok.

Figyelt kérdés

44 tételt kellene megtanulnom és cirka van rá 10napom. De közben 6órát dolgozom.

Segítsetek! Hagyjam ott az állást.

2011. ápr. 19. 08:45
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Én éjjel nappal tanultam 24 órából 17-et végig tanultam.Volt úgy,hogy 3 vizsgára készültem egyszerre.Minden csak akarat kérdése.Ha megtehet,hogy ott hagyod a melót,akkor tedd meg.Mit dolgozol?Ha diák meló,akkor szerintem hagyd ott,mert egy vizsga többet ér annál.Sok sikert!
2011. ápr. 19. 09:09
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Én év közben mindig átnézem az anyagot lyukasórákon vagy otthon, miután hazamentem. Vizsgák előtt se tanulok többet, mint egy átlagos napon, annyi, hogy ha vannak kötelező olvasmányok, azokat elolvasom, de többnyire még év közben megmondják, mit kell elolvasni és megtanulni, és nem hagyom az utolsó pillanatra.
2011. ápr. 19. 09:39
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Én nem hagynám ott a melót , mert biztos az a pénz is kell neked, nemhiába dolgozol. Inkább használd ki a holt időket. Én ilyenkor tanulni szoktam utazás közben, várakozás közben (pl buszmegálló, két óra között), kaja közben..
2011. ápr. 19. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Na az első leírta, hogy hogyan NEM SZABAD vizsgára tanulni. Egy normális vizsgára készülés nálam a következőképpen zajlik (orvosira járok): Egyszerre csak egy tantárgyra tanulok. Fogom magam és első nap megnézem, hogy pontosan milyen tételeim vannak. A tételeket felosztom a napoknak megfelelően, úgy, hogy a vizsga előtti nap már csak ismételni kelljen (persze mindig megcsúszok :-), valamint az utolsó napokra olyan tételek jussanak, amik könnyebbek.

Na és eztán jön a tanulás. Reggel igyekszem korán felkelni, és nekiállni. Tanulok kb. egy óráig, akkor elmegyek ebédelni, azután kb. háromig pihenek. Majd addig tanulok, amíg végére nem érek az adott napi anyagnak. Jó esetben tíz óra előtt végzek, úgy, hogy közben vacsiztam is. Amint látszik napi tíz-tizenkét óránál nem igazán tanulok többet. Ennél többet tanulni egyszerűen baromság, csak ülsz a könyv fölött, olvasod, és nem fogod fel, mert túl fáradt vagy hozzá.

2011. ápr. 19. 12:32
 5/5 anonim ***** válasza:
86%
ha az egyetemen töltött időt is beleszámítom, akkor én napi 16órát tanulok. reggel felkelek, egyetem, ezzel végzek kb 2kor, majd tanulás este 11-éjfélig... vizsgaidőszakban tanulás reggel 9től este11ig...
2011. ápr. 19. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!