Jó matekosok. Hogy csináljátok? De komolyan.
4-est akkor is összeszedsz, ha innentől kezdve rá se nézel a matekra
vicc az egész, ráadásul fgv-táblát is lehet használni
Én sose tanultam matekra. Házit sem csináltam, mert órán mindig azt ellenőrizzük, és ha megcsináltam otthon, akkor halálra untam magam órán.
Az egyik tanárnál alig lettem 4-es, talán még 3-as is voltam belőle vmikor, aztán másik tanárnál 4-es és 5-ös közt billegtem. A szabályokat, definíciókat sose tudtam:D
Érettségin meg elővettem a józan paraszt eszemet meg a függvénytáblát és hibátlant írtam:DDD Persze szerencsém is volt, mert abban az évben pont olyan volt, amit tényleg meg lehetett írni gondolkodással:)
Szóval szerintem ez vmilyen szinten "adottság" (hirtelen nem jut eszembe jobb szó rá). Vki a matekban jó, vki a történelemben, vki a fizikában, vki a magyarban. Nekem is volt olyan tárgy, ami nagyon nehezen ment:)
De sok gyakorlással biztosan lehet rajta csiszolni.
Ha 4-es vagy belőle, akkor azért annyira nagy gond nem lehet szerintem. Ha érted a dolgokat és tudsz gondolkodni, akkor az érettségi is menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!