Kolis lányok ezeket ti hogy csináljátok?
A szobatársaitok elött öltöztök át?
Mikor megjön és ne folyon ki a lepedőre?nekem néha ki szokott...
És még egy mit visztek a legelején mikor beköltöztök?
Simán átöltözöm a szobatársaim előtt, elvégre lányok ők is :)
Füredni is simán fürdünk úgy egymás előtt, meg kell szokni, de semmi gond nincs ezekkel.
Nem tudom, neked hogy szokott kifolyni, velem még sosem fordult elő ilyen. De pl. szobatársammal igen, nem történt semmi, reggel nekiállt és kimosta az ágyat. Nem kell ezeken ennyit parázni.
ha ennyire szégyenlős vagy, akkor ne költözz koliba.
minden lány menstruál, tehát ez akárkivel előfordul. normális emberek ilyenkor nem leprásként kezelik a másikat.
az átöltözésről meg annyit, hogy gondolom tesióra előtt is öltöztél már, valamint a strandon is le kell vetkőznöd, hogy utána felvehesd a fürdőruhád.
jah, vigyél óvszert, meg vibrátort! :p
Előttük, ahogy tesiöltözőben is vagy ilyesmi. Miért ne?
(Ha hideg van, eleve nem árt,) éjszakára felveszel egy sötét színű vékonyabb kisgatyát, felhúzod pizsamaalsó alá. Aztán nem ázik át semmi. Ha mégis, teljes nyugalommal hideg vizes mosás. Ennyi. Minden lánnyal megeshet, szóval nem fogják megenni a fejed. (Képzeld csak el, hogy egy harcművészeti edzésnél meg patyolatfehér ruhában kell lenni. Ott is megkértük egymást, szóljon valaki, gyorsan, ha foltot lát... Nincs ebben semmi rossz.)
És tisztálkodószereket meg hasonlókat.
Én sem szeretek ennyi ember előtt vetkőzni meg ilyen féle ügyeket intézni. Nem vagyok szégyenlős, de nem tetszik az ilyen élet évekig.
Épp ezért megyek albérletbe. Lehet, te is jobban járnál.
Ja és nem kell óveszer,14 évesen nem akarok szexuális életet élni.
köszönöm:)
végre egy értelmes 14 éves kérdező! :D
Ha kimegy a lepedőre neked a vér, szerintem lefekvés előtt tegyél magad alá törölközőt, egyetemen szobatársam így oldotta meg! :)
Koliba túl sok minden nem fér, szval a személyes dolgokat kell vinni, ruhák, meg ami nélkül nem tudsz meglenni!
Egyetemen bele estem abba a hibába h kipakoltam a szobám háromnegyedét mindent felvittem ... hát nem sok értelme volt, mert el sem fért a cuccom, és ott nem is használtam :) szval csak ésszel :D rem segítettem valamelyest :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!