A fizika 3 éves tantárgy? Ha nem akarok abból érettségizni akkor elég csak nem meg bukni? (És a kémia? )
4 éves tantárgy egyébként, legalábbis nálunk informatikai szakközépben annyi meg gimiben is... De egyébként nem számít a továbbtanulásban semmit, tehát akár 2es is lehetsz belőle, nem oszt nem szoroz, még akkor sem ha oda mész, de azért az érettségit jól meg kell belőle írni ha beszámítható :))
1 szóval: NEM fog számítani semmit
Én gimis vagyok, nálunk három éves és más sulikban amiket ismerek ennyi, szóval azért kérdez meg a sulidban kérdező, nem mindenhol ugyanannyi.
Elméletileg elég csak meg nem bukni, de jövő évtől (2012-2013-as év) a hozott pontjaidnál a választott tárgy csak természettudományos lehet (föci, fizika, biosz, kémia), ennek viszed az utolsó két évi jegyét. Szóval ha pl. bioszból ötös vagy, akkor elhanyagolhatod, de azért nem néz ki jól, ha amúgy jó tanuló vagy, szerintem ilyenkor látszik h valaki lusta. Ha nem tudod megtanulni az más, de ha meg se próbálod, az nem fog tetszeni a tanároknak.
iskolánként változik amúgy tehát össze ne veszetek már ezen
/nálunk 10.évvégén lehetett választai biosz kémia fizika és föci közül és azt vittük tovább 11. 12.re ugyanúgy mint másoknál a fakt/
amúgy igen elég csak átmenni belőlük ha nem akarsz érettségizni belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!