Hány éves tantárgy a FIZIKA gimnáziumban?
Figyelt kérdés
UTÁLOM....5 évfolyamosba járok 12 es vagyok 3. éve tanulom. Jövőre is lesz ?2010. szept. 23. 14:32
1/6 anonim válasza:
Én négy évfolyamosba jártam, nekünk úgy volt, hogy fizika, biológia, kémiát tanultam 9-10.-ben és ebből minimum egyet kellett választani amit 11-12.-ben is tanultam volna. Szóval nálunk kettő, de úgy általában is ennyi szerintem.
2/6 anonim válasza:
nálunk utolsó évben nem volt :) csak biosz
úh kitartás :))
3/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló nem nagyon értem hogy fizikát hogy hogy csak 2 évig tanultad de mindegy én ugy tudtam hogy mindenhol az kötelező 3 év csak végülis sok a keverés hogy jövőre is (4.év lenne )tanuljuk e vagy nem :D de köszi a választ !!
Második válaszoló::) Köszi a bioszról tudtam hogy 3 év :)Neked is kitartás ha még tanulsz :)
2010. szept. 23. 16:12
4/6 anonim válasza:
Hát én 3 évig tanultam ének-zene tagozatos gimiben:D Komolyan.
5/6 anonim válasza:
Első vagyok. Akkor nekem mázlim volt, ez a két év is sok volt belőle, nemhogy négy évig tanuljam:D
6/6 anonim válasza:
Iskolafüggő. Én Neumannba jártam Egerbe, és ott csak annak van akinek kelleni fog. Tehát biosz-kémián, humánon nincs. Illetve, ha úgy godoltad, felvehetted mint tárgyat (közép v. emelt szint, tetszés szerint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!