Mi a legtöbb tantárgy amelyikből bukásra álltál gimnáziumban/Középsikolában?
12 év suli alatt összesen egy tantárgy volt. Történelem, utolsó két évben mikor új tanárt kaptunk.
Csak azon az órán össze voltunk vonva egy másik osztállyal akiket előtte is tanított már a tanár.
A mi osztályunk bármennyit tanult, mindenki bukásra állt. A másik osztály, bármennyire is nem tanult, a legrosszabb is csak 3-as volt.
na azért ne add máris fel ... van még idő javítani ! ne olyan nagy csoda hidd el! a sok ijesztgetésnek nem kell bedőlni, meg lehet azt a pár oldalt tanulni mindenből, és a gimi nem egy eget rengető szint azért, csak most gondolom nagy váltás az általánoshoz képest.
hát hajrá!!
Matek, fizika, kémia :(:( Fizikából most se állok vmi fényesen, nemtom hogy javítom ezt ki egy 2esre :S
16/F
matekból (hozzáteszem az érettségim elég jó lett szóval vicces) kémiából és egyszer kilencedikben bioszból, amit nem tudom, hogy csináltam
aztán az érettségi átlagom 4,8 lett, szóval van remény :)
Most németből :D
Gimiben ez az 5. német tanárom...
3-nál 5-ös voltam
1-nél 4-es
Az új tanárnál pedig eddigi jegyeim: 1 1 2
:D Érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!