Történelem OKTV 2011/2012 1. forduló megoldókulcs?
Figyelt kérdés
Merre találom a megoldókulcsot?2011. nov. 7. 17:31
61/75 anonim válasza:
bocsánat, hogy más helyett válaszolok, de a plusz 100 pontja gondolom azért van meg, mert van nyelvvizsgája, emelt szintű érettségit tesz valamiből stb., tehát az OKTV eredménye így se-úgy se számítana bele a továbbtanulásába.
A 2. forduló második részébe 64-en jutottak be. ;)
62/75 anonim válasza:
köszönöm szépen, semmi gond, örülök neki :)
ja, értem, azt hittem, hogy már ezzel az OKTV-eredménnyel van meg a 100 pont :D
63/75 A kérdező kommentje:
Na, hogy álltok? Én nagyon rosszul, szerintem nem lesz meg a 20 oldal 21.-ére...
2012. febr. 11. 10:41
64/75 anonim válasza:
Én viszonylag jól, kb. 14 oldalam van, meg lesz a 30 is.
65/75 anonim válasza:
Na, sikerült mindenkinek elküldeni? :)
66/75 A kérdező kommentje:
Igen. Rettenet nagy meló volt.
2012. febr. 23. 13:40
67/75 anonim válasza:
Én 1 hét alatt csináltam meg az egészet, 26 oldal lett. Persze suliba csak szerdán mentem be (akkor is szinte csak korizni, meg voltam még Gordiuszon. De hogy ezt legközelebb már nyáron összedobom az biztos. Amúgy a szobrokról írtam.
68/75 anonim válasza:
Nekem 24 lett, az udvaros témát választottam. Természetesen utolsó nap lett postázva. :) Én az udvaros témáról írtam. Szerintem nem lett túl jó, de jó lenne bejutni, mivel tényleg sok energiám van benne. A pénteki napot én is kihagytam. :)
69/75 A kérdező kommentje:
Hány forrást használtatok?
2012. febr. 24. 15:21
70/75 anonim válasza:
2 oldalnyit írtam be... Ebből 2 a megadott forrás volt (Pótó és Prohászka könyve). A többi olyan, hogy a bizottság csak akkor jut hozzá, ha meglátogatja a XVIII. kerületi SZE könyvtárat, vagy a Helytörténeti Gyűjteményt. :D
tegnapelőtt 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!