Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Történelem OKTV 2011/2012 1....

Történelem OKTV 2011/2012 1. forduló megoldókulcs?

Figyelt kérdés
Merre találom a megoldókulcsot?
2011. nov. 7. 17:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim válasza:

továbbjutottam, 45,5 ponttal a másodikból :DDDD

a pályamunkával sehogy sem állok, szerintetek három hét alatt meglehet írni egyáltalán? :P

2012. jan. 27. 21:25
 52/75 anonim válasza:
Te honnan tudod? Minket még nem értesítettek... Azért az nem fair, hogy 3 nappal később tudjuk meg az eredményt, főleg amikor már eléggé időre megy... De hát aki nem pesti az le van szarva... És hányadikként jutottál tovább? Ja, egyébként gratulálok :)
2012. jan. 27. 22:23
 53/75 A kérdező kommentje:

Én is továbbjutottam, habár épp a ponthatáron vagyok, 43 ponttal. Szerintem mindenkinek ugyanakkor küldik ki, csak be kell lépni valami netes rendszerbe, és megnézni. Én szolnoki vagyok nem pesti, mégis tegnap megjött az eredmény.

Miből írjátok a pályamunkát?

Hát ha már meg van az összes forrásod, amiből írni fogod, akkor szerintem meglehet. Nekem kb 5 oldal van eddig meg, szobrokról írok.

2012. jan. 28. 09:52
 54/75 anonim válasza:
Sziasztok! Én is továbbjutottam 44 ponttal és már csütörtök este megtudtam, mert felhívott a tanárom. Szerintetek érdemes megírni? Mert nekem tavaly 47 pontom volt, megírtam a pályaművet és utána nem hívtak tovább, most meg ugye érettségizek, lehet jobban megérné inkább arra készülni. A témám a késő középkori magyar királyi udvarok. Valaki írja még ezt?
2012. jan. 28. 12:08
 55/75 A kérdező kommentje:
Csak akkor éri meg, ha igazán jó témád van, sok forrással.
2012. jan. 28. 14:39
 56/75 anonim válasza:
Én 48 ponttal jutottam tovább, az én témám is késő középkori királyi udvar, de csak 4-5 könyv van hozzá, mint forrás, az írással sehogy sem állok, azt sem tudom hogyan kezdjem el. -.- Azért mindenkinek hajrá, neki kell ugrani! ;)
2012. jan. 30. 17:35
 57/75 anonim válasza:
Én úgy döntöttem, hogy nem adom be. Ha nem vagy benne az első 30-ba már most, akk sztem nem nagyon éri meg, csak az időt pazarolnám vele, a plusz 100 pontom úgy is megvan már.
2012. jan. 31. 15:00
 58/75 anonim válasza:
Akkor ténleg inkább add meg a "köv. generációnak" (évfolyamnak) a lehetőséget.. én megpróbálom kihasználni. :D
2012. jan. 31. 21:59
 59/75 anonim válasza:
Valaki véletlenül nemtudja hogy hol található meg az egésznek a javítókulcsa? szükségem lenne a "közös feladatok" összes válaszára. Nincs véletlen fent valahol mint ahogyan az érettségis feladatok megoldása fent szokott lenni? Előre is köszi mindenkinek:)
2012. febr. 2. 22:03
 60/75 anonim válasza:

miért lenne meg a plusz száz pontod? és nagyon nem pesti vagyok, mégis megtudtam ezek szerint hamar...

plusz száz pont az első 10-nek jár...

valaki nem tudja, hányan jutottak tovább a másodikból?

2012. febr. 5. 00:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!