Történelem OKTV 2011/2012 1. forduló megoldókulcs?
Na az enyém 54 pontos lett, de a szakirodalom nem lett rossz(kb 20 pont), szóval szerintem van esélyem. Nekem a tanárom két 5-öst adott, mivel nem faktos 11-es vagyok. :P
Amúgy csak én éreztem úgy, hogy nehezebb, mint az előző kettő évben?
Én is próbáltam keresni megoldókulcsot, de szerintem sem lesz még mostanában. Nekem 60,5 pontos lett, a szakirodalom pedig kb. 15-20 pont.
Aki már volt OKTV-n nem tudja, hogy kb. mennyi szokott lenni a továbbjutási ponthatár? :)
Tavaly már nem emlékszem mennyi volt a továbbjutási pontszám, de tudom, hogy én 79%-kal továbbjutottam.
Amúgy az első fordulónál az a lényeg, hogy továbbjuss.
Az esszétől számít igazán a verseny.
Ha írsz egy jó esszét és nem rontod el annyira a pályamunkát, simán benn vagy a döntőben :)
Legalábbis én így gondolom a tavalyi tapasztalataimból kiindulva.
Amúgy szerintem ennyire könnyű még nem volt a töri OKTV, mint idén.
,,Ha beadod a pályamunkát, már bent vagy a döntőben''
Ezzel azért nem értek egyet. 30-32 embert szórnak ki a pályamunkás fordulónál. Tényleg van 2-3 ember, aki nem küldi be...De azért ez túlzás, amit írtál.
Én még mindig nem tudok semmit!!!
Senki nem tud egy megoldókulcsot küldeni???
Sajna kérdezni nem tudok, már minden feladatra sem emlékszem... Amúgy szerintem nem fair, hogy nem lehet neten elérni, hiszen a 75% fölöttieket már tovább is kellett (ha jól tudom) küldeni.
Először voltam OKTV-n, szóval csak a leírás alapján nyilatkoztam(ha voltál már döntőben, és ott tényleg csak 30-an voltatok, akkor elnézést, én úgy gondoltam, hogy a 2. forduló első fele -4 esszé- után már végig 60-an vannak).
Csak a 70 %-ról van megoldókulcsom (a 30-ról még csak a vizsgabiztosoknak van..), emlékezetből, feladatonként: 10p (igaz-hamis)7p(idézetek) 6p(emberek) 7p(feladatválasztós).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!