Orvos vagy gyogyszeresz szeretnek lenni! Kerlek segitcsetek! Ha tustok tancsot adni nem lennetek oly kedvesek hogy segitetek? KOSZONOM!
Figyelt kérdés
HELLO! En 1 15 esztendos lany vagyok aki elsoeves kozepiskolas pedagogiai szakon! Mikor elvegzem ovono-tanitono vagyok de en foiskolara vagy orvosira vagy gyogyszereszetie szeretnek menni de az a baj hogy 11-bol mar csak tudomany orank lesz(bio-kemia-fizika)es az is csak egyszer egy heten.Mitt tegyek vegyek kulonorakat?A fizikaval van egy pici problemam(tavaly 9 lett az atlagom mert Romaniaban elek es itt 1-10-ig pontoznak)Mitt tegyek? Nem szeretnek letenni az almaimrrol! Koszi elore is a valszokat!Jaj igen es azert valsztottam a pegogia szakot mert ovoneni is szeretttem volna mindig lenni.Es a tanugy meg az egeszsegugy kozott nem ment a valasztas igy mindettot el akarom vegezni!2011. nov. 3. 20:52
11/11 anonim válasza:
Súgok valamit az egyik válaszadónak: ha gyógyszerészetire akar menni a kérdező, nincs értelme megcsinálni az asszisztensit, mert nem adnak érte pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!