Érettségizők, tanultok még a mai napon?
Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 07:48
1/9 anonim válasza:
Dehogy!!!!!!!!!!!
Azt mondják nem is szabad, mert a rövidtávú memória blokkolja a hosszútávút, (átmenetileg) és ha most akarjuk tanulásban megváltani a világot, akkor összekeverjük a dolgokat.
Délután elmék sörözni a hawerokkal, de csak lightosan, és meglátjuk mit hoz a holnap.
18/F
2/9 anonim válasza:
Nem! Ilyenkor már nem érdemes, egy nap alatt nem lehet megváltani a világot!
3/9 anonim válasza:
Én még akarok, mindjárt fel is teszek egy vele kapcsolatos kérdést.
4/9 anonim válasza:
Mivel én csak csütörtökön érettségizek angolból ezért ma még gyakorolgatom a feladatokat, főleg a levélírást:D
Sok sikert mindenkinek!
6/9 anonim válasza:
én már egy hete nem tanulok. Illetve mivel holnap emeltszint magyarból, még az internetről meg akarok egy tesztsort oldani. Ez kb. egy óra alatt megvan, amúgy ennyi.
7/9 anonim válasza:
Én magyarra kötelezők rövident olvasgatok, h a fogalmazásban tudjak írni vmiről:)
8/9 anonim válasza:
ÉN még ma is tanulok, + szerintem egész héten fogok :S
9/9 anonim válasza:
Hát am tényleg nem szabad basstus..legalább is sokat nem..én biosz érettségire csütörtöktől hétfőig érettségi feladatokat oldottam meg kedden meg magoltam a régi összes anyagot mer gondoltam h jajj majd attól jobb lesz meg többet tudok..háát nem éppen mer nagyon idegesítő volt h reggelre szinte mindent elfelejtettem... már a holnapi közgáz érettségire azér nem is tanulok, majd lesz ami lesz de mondjuk annak nincs számomra szinte semmilyen tétje de a biosznak annál inkább.. na nem baj jövőre emelt biosz hátha jobban sikerül ;):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!