Ősszel érettségizők! Mennyi tételt tanultok meg?
Egy tantárgyból? Melyikből mész?
Nekünk a suliban megadnának kb.20-at,ha tavasszal érettségiznék.Szóval gondolkozom,hogy megéri-e 80-at megtanulni?Nálam töri.
biológiából megyek, ott lesz A-B tételsorom + eü alapismeretek emelt szint, ott csak témaköreim vannak passz h mennyi tétel, igyekszem kidolgozni és mind megtanulni :)
min 90% a cél
első voltam.
De jó,hogy van tételsorod!Akkor a saját sulidban fogsz érettségizni,ugye? A témaköreid meg központilag vannak kiadva?
Csak azért kérdezem,mert ha én jelentkezem az érettségire,és a sulim nem szervezi meg,akkor valahova beosztanak,és majd csak szeptemberben tudom meg,hogy hol leszek, és nem is biztos,hogy kiadják a tételeket ott,ugye?:S:S
Én idén az OH-nál jelentkeztem kiegészítő érettségire, kiosztottak egy suliba, ahol nem is tudták a tételeket. Az OH honlapján adták ki a témaköröket, ami az én tárgyamnál kb minden évben ugyanaz, így szereztem innen-onnan tételeket, elolvastam őket, nagyjából azonosak is voltak, sok volt az átfedés, de át kellett olvasnom vagy 50 tételt biztos. De tegnap szóbeliztem, és 100%-os lett, úgyhogy az idegen suli is jófej, és nem lehetetlen. Szerintem csináld meg, mert a rendes érettségi időszakodban ott lesz még néhány másik tárgy, amiből fel kell készülnöd.
Ja, én informatikából voltam most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!