Okj-ra füzeteket vagy gyűrűs mappát használjak? Kb 16 órám van, de félévenként fog valami változni.
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 20:49
1/1 anonim válasza:
Én lefűzöm őket külön mappába, sokkal jobban járok vele, mert csak néhány lapot viszek épp az adott órára, nem kell 20 füzetet. Ami azt illeti, sárga, eleve lefűzhető, vonalas lapokat vettem egy papírboltban, kék mappába fűzöm le és színes cetlikkel jelölöm, hogy milyen tárgy. Megfigyeltem, hogy az amerikai filmekben is ez a szokás és tökre megtetszett :D :D a csoporttársaim is megjegyezték, hogy tök jó :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!