Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tiszta ideg vagyok, lesz még...

Tiszta ideg vagyok, lesz még itt valami vagy mondja le róla?

Figyelt kérdés

Pótfelvételi alkalmából jelentkeztem Zsigmond Király főiskolára költségtérítésesen, ne menjünk bele hogy miért. Azt írták Augusztus 9 a határidő, el is mentem hozzájuk, persze utolsó nap, mert nem vagyok Pesti és az időm se annyira kötetlen. Adtak egy papírt amit töltsek ki, fizessek be stb. Feladtam kitöltve befizetve még aznap. Azóta várom hogy valami értesítő legyen hogy felvettek e vagy sem, mert azért el kell sokat intézni még. Írtam nekik e-mailt de nem válaszolnak. Felhívtuk őket telefonon azt mondták ma lesz döntés. Még nem jött semmi hír, már tiszta ideg vagyok. Nézem az oldalt, és még kis millió aláírandó kitöltendő vár rám, azt se tudom hol áll a fejem. Miközben sokan már a tantárgyakat veszik fel ma.

Fognak még értesíteni hogy felvettek e vagy sem? Nagyon fontos lenne hogy felvegyenek. Mindjárt szeptember és még lakás sincs, diákhitelt is el kell intézni(ebbe se mennék bele hogy rossz vagy jó döntés) Itthoni ügyeket elintézni beiratkozni, a megfelelő papírokat megszerezni. Tényleg lassan becsavarodom. :S

2011. aug. 29. 10:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Hát nézegettem a ponthatárok fent vannak de hogy nekem mennyi van azt meg se merem nézni. Hát pótfelvételit gondolom akkor hirdetnek ha van hely, főleg hogy 9én mentem és egy árva lélek nem sok volt ott jelentkező lapért. Bár ez nem mond sokat tudom. És ha fizetek akkor még is.

A diákhitellel most az a bajom hogy abból akartam állni az első havi lakbért meg kiadást még nem találok melót. De ha októberben adják csak meg akkor gázos lesz.

2011. aug. 29. 11:32
 12/17 A kérdező kommentje:
Remélem e-mailt is küldenek mert telefonom az nincs.
2011. aug. 29. 11:33
 13/17 ausonia ***** válasza:
a diákhitel problémára találj valamilen megoldást, mert az elsőt(de akkor kéthavit) október 15-én fogják utalni.a tavaszi szemeszterben meg márc.15-én, február hónapban sem kapsz.és szerintem nézd meg azt a pontszámot.
2011. aug. 29. 11:36
 14/17 A kérdező kommentje:
Egybe akarom felvenni, kifizetem a sulit első évre, meg veszek fel még annyit hogy kifizessem amit ki kell, továbbiakban melót akarok találni.
2011. aug. 29. 11:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha már a költségtérítésre akarod "befektetni" a diákhitelt, nem a legtanácsosabb ZSKF-es diplomára költeni, munkaerőpiaci ereje konvergál a nullához. De persze szíved joga.
2011. aug. 29. 11:53
 16/17 ausonia ***** válasza:
egyszerre csak egy féllévre előre tudod felvenni a diákhitelt egyösszegben.egy évre nem adják oda, mert az iskoládnek minden félévben igazolni kell feléjük a hallgató jogviszonyodat.jah, és ha ebből akarod fizetni a költségtérítést,akkor arra is figyelj, hogy erről kérvényt kell írnod a sulinak,mert legtöbb helyen már szeptemberben ki kell fizetned a félévet(második félévet februárban),és diákhitelt csak októberben kapsz ugye(második félévben márciusban).most nézz utána a suli honlapján a nyomtatványok között ennek, mert általában a kérvény leadásának határideje szeptember eleje. valami ilyet keress: "költégtérítés finanszírpzása diákhitelből".
2011. aug. 29. 11:56
 17/17 A kérdező kommentje:

Igen azzal tisztában vagyok, olvastam hogy beiratkozáskor kell vinni papírt a diákhitelről. Tiszta káosz én mondom.

Mint a kérdésemben írtam, annak miértjét nem fogom magyarázni miért oda és miért diákhitelből akarom fizetni. Egy tuti nem tervezem hogy jövőre is ott legyek.

Hát pedig ha nem tudok többet felvenni mint egy félév akkor nem tudom miből finanszírozni a suli kezdést :S

Az egész utolsó pillanatban jött döntéssel csak a baj van, csak hát családom mindig jobban tudja. Na mindegy ebbe nem megyek bele. Most már megvárom hogy felvettek e, ha felvettek, és nem tudom úgy elintézni ahogy szeretném, akkor majd kitalálok valamit.

2011. aug. 29. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!